Borostyán nyakláncról vélemények? Nektek bevált?
HÜLYESÉG, és BALESETVESZÉLYES! Embereknek hogy a fenébe lehet ennyi eszük? Gyerek nyakára SEMMIT nem aggatunk, mert simán felakasztja magát! Elég, ha beleakad éjjel valamibe, és a baba megfullad!
Ennyi idi.ótát, komolyan mondom!
A Gyermekem első négy fogával nagyon megszenvedtünk, aztán megvettem neki. A többi 16 úgy bújt ki, hogy meg sem éreztük. 11 hónaposan került fel a kis nyakába, és 2 éves múlt, amikor elszakadt és már nem tettük vissza. CSak jó tapasztalatom van róla. Mi mindig hordtuk, szerintem talán egyszer vettem le róla valamiért, de fürdésnél és alvásnál is mindig rajta volt.
Ja és a világon nem hallottam még olyat, hogy bárkit megfojtott volna, pedig hidd el, elég körültekintő vagyok!
Aki pedig leidiótázott, üzenem, hogy nála nagyobb idióta nem kell... okostojás!
Nekem 8 hónapos a kislányom, 4 hónapos kora óta hordja. Hasfájásnál nem próbáltam, csak a fogzás miatt kapta. A fenyőgyanta (ami a borostyán tkp.)a bőrrel érintkezve fejti ki a pozitív hatást, ezért nem jó pl. ruhán át viseltetni.
Éjjel-nappal rajta van, szintén egyenként vannak csomózva a szemek és arra figyeltem, hogy megfeszítve ne érjen el a szájáig. Én eléggé parázós vagyok, sokat vívódtam, rajta hagyjam -e éjszakára. Van légzésfigyelő-bébiőrünk, így mertem rátenni, nappal meg úgyis látom, mit csinál.
4-5 hónapos kor körül érdemes rátenni, hogy megszokja, és ne foglalkozzon később vele, ne piszkálja, tépkedje.
Nem tudom, mennyire hatásos, mert nincs tapasztalatom, hogy viselné a fogzást nélküle. 2 foga van már, elég nyugodtan viseli, de a nagyon éles fájdalomnál homeopátiás szert is adok neki.
Arra kell figyelni, hogy az ágyában ne legyen semmi olyan, amibe beakadhat, pl. az ágy 4 sarka ne "oszlopszerű" legyen, amire feltekerheti magát a lánccal.
De erre is igaz, mint minden más babás dologra: a szülő felelőssége, mennyire figyel oda. Aki nagyon aggódós, annak nem javaslom éjszakára(max. bébiőrrel).
Amúgy szerintem ez sem csodaszer, de vmennyit tompíthat a nyugtalanságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!