Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kevés pénzből élő otthon lévő...

Kevés pénzből élő otthon lévő Anyukák, honnan/hogyan interneteztek?

Figyelt kérdés

Többedszerre olvasom, hogy babás, kisgyerekes anyukák milyen kevés pénzt be tudnak osztani. Minden tiszteletem a Tiétek, én többől gazdálkodom, mégis felszisszenek az internetes csekkünk miatt.

Ti hogy oldjátok meg ilyen "bevétel" mellett a netezést? Én nagyon rosszul csinálok valamit azt hiszem, nem szeretnék ennyit fizetni!

2011. szept. 21. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
mi felesbe fizetjük a netet az egyik ismerőssel(olyan megoldásunk van mint az első válaszoló,csak kicsit bővebb.a net mienk,ő meg ránkcsatlakozott antennával,költséget feleztük igy)egyébként 3313 ft-ot fizetek a netér,de ez ugye még feleződik.igy kibírható.
2011. szept. 21. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
mennyit fizetsz,melyik szolgáltatónál vagy,van-e még hűségidőd?2-3ezerért már be lehet találni netcsomagot.
2011. szept. 21. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk a tv+telefon+internet havi ötezerből megvan(Digi)
2011. szept. 21. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz(én vagyok akit lepontoztatok,mert ingyenélőnek mertem nevezni az internet-lopókat).Mi Bp.-en élünk,a XVI. ker.-ben,Csömörhöz közel.Itt,csak T-Home van(kábelesen)ami pofátlanul drága(és nem iks nyútja a megelelő szolgáltatást.Ezért nekünk "tányéros" Tv-nak van)Náluk(a honlapjukon megnézhető) ez így néz ki:Digi+csomag 3000 ft.A net is tőlük van(átlövővel,ami ugyan nekünk került pénzbe,de LEGÁLIS,és a Digi amit ír,azt biztosítja is,ergo k_rva jó a nedtünk,holott az alap csomagról van szó:20x10-es,4.2 Megabit/s,ez havi 2700 ft.Összesen:5700!!!Fel lehet menni a Digi oldalára,és meg lehet nézni,hogy nem kamuzok!Különben amit ők garantálnak,az úgy is van.9 éve vagyunk a Digivel szerződésben,de sok gondunk még nem volt velük.

20/10 Mbit/s

40/20 Mbit/s

80/25 Mbit/s

Garantált sávszélesség

4/2 Mbit/s

6/3 Mbit/s

8/4 Mbit/s

E-mail fiók

1 x 30 Mbyte

2 x 30 Mbyte

3 x 30 Mbyte

Webtárhely

30 Mbyte

30 Mbyte

30 Mbyte

Előfizetési díj

2700 Ft

3700 Ft

4700 Ft

2011. szept. 21. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekünk UPC Fiber Power 25 van:3000Ft.
2011. szept. 22. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!