Kevés pénzből élő otthon lévő Anyukák, honnan/hogyan interneteztek?
Többedszerre olvasom, hogy babás, kisgyerekes anyukák milyen kevés pénzt be tudnak osztani. Minden tiszteletem a Tiétek, én többől gazdálkodom, mégis felszisszenek az internetes csekkünk miatt.
Ti hogy oldjátok meg ilyen "bevétel" mellett a netezést? Én nagyon rosszul csinálok valamit azt hiszem, nem szeretnék ennyit fizetni!
Csatlakozom az utolsóhoz(én vagyok akit lepontoztatok,mert ingyenélőnek mertem nevezni az internet-lopókat).Mi Bp.-en élünk,a XVI. ker.-ben,Csömörhöz közel.Itt,csak T-Home van(kábelesen)ami pofátlanul drága(és nem iks nyútja a megelelő szolgáltatást.Ezért nekünk "tányéros" Tv-nak van)Náluk(a honlapjukon megnézhető) ez így néz ki:Digi+csomag 3000 ft.A net is tőlük van(átlövővel,ami ugyan nekünk került pénzbe,de LEGÁLIS,és a Digi amit ír,azt biztosítja is,ergo k_rva jó a nedtünk,holott az alap csomagról van szó:20x10-es,4.2 Megabit/s,ez havi 2700 ft.Összesen:5700!!!Fel lehet menni a Digi oldalára,és meg lehet nézni,hogy nem kamuzok!Különben amit ők garantálnak,az úgy is van.9 éve vagyunk a Digivel szerződésben,de sok gondunk még nem volt velük.
20/10 Mbit/s
40/20 Mbit/s
80/25 Mbit/s
Garantált sávszélesség
4/2 Mbit/s
6/3 Mbit/s
8/4 Mbit/s
E-mail fiók
1 x 30 Mbyte
2 x 30 Mbyte
3 x 30 Mbyte
Webtárhely
30 Mbyte
30 Mbyte
30 Mbyte
Előfizetési díj
2700 Ft
3700 Ft
4700 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!