Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kevés pénzből élő otthon lévő...

Kevés pénzből élő otthon lévő Anyukák, honnan/hogyan interneteztek?

Figyelt kérdés

Többedszerre olvasom, hogy babás, kisgyerekes anyukák milyen kevés pénzt be tudnak osztani. Minden tiszteletem a Tiétek, én többől gazdálkodom, mégis felszisszenek az internetes csekkünk miatt.

Ti hogy oldjátok meg ilyen "bevétel" mellett a netezést? Én nagyon rosszul csinálok valamit azt hiszem, nem szeretnék ennyit fizetni!

2011. szept. 21. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Mi vettünk 2000Ft-ért egy wifi vevőt, így a környező irodaházból vagy családi házból van internetünk. Hogy honnan jön, nem tudjuk, a lényeg az hogy jön! :-)
2011. szept. 21. 14:23
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ez így teljesen legális?

2011. szept. 21. 14:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk itthon kábeles netünk van,olyan 3000 forint körül van havonta.
2011. szept. 21. 14:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lopni a netet...már hogyne lenne legális :D
2011. szept. 21. 14:26
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

1 válaszoló vagyok. Legálisan vettük, üzletben. :-)

A többi meg ... kitudja, de működik!

2011. szept. 21. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Abszolút illegális...sok buta ember van,akik nem kódolják le a netet,így sok "kedves" ember rá tud csatlakozni.Ingyenélők.
2011. szept. 21. 14:37
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Még mindig első válaszoló vagyok.

Igen,sokan nem kódolják le, ezt ki is lehet használni. És igen, lehetek ingyenélő szerinted, bár hidd el nem vagyok az. De!! Azt hiszem, a mai világban nem én vagyok az egyetlen, aki megpróbálja kihasználni a kiskapukat és itt-ott spórolni picit. Vannak akik sokkal többet,sokkal nyilvánosabban lopnak.

2011. szept. 21. 14:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

szintén wi-firől netezünk, apukámmal egy házban élünk, tőle "lopjuk" a netet :)

off: kedves első, inkább irodaházakból próbáljátok meg lopni a netet, ne családiból, gondolj bele, lehet ott is nélkülöznek és ez az egy luxus van az életükbe ami feleannyi idő alatt lepörög mert más lenetezi és szegények nem is tudnak róla.

2011. szept. 21. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Első vagyok: nem tudni honnan jön, nem írja ki de szerintem az irodaházból,
2011. szept. 21. 15:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
a kábeltévé, telefon, internet összesen havi 7000 ft, ez szerintem nem olyan sok
2011. szept. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!