Kevés pénzből élő otthon lévő Anyukák, honnan/hogyan interneteztek?
Többedszerre olvasom, hogy babás, kisgyerekes anyukák milyen kevés pénzt be tudnak osztani. Minden tiszteletem a Tiétek, én többől gazdálkodom, mégis felszisszenek az internetes csekkünk miatt.
Ti hogy oldjátok meg ilyen "bevétel" mellett a netezést? Én nagyon rosszul csinálok valamit azt hiszem, nem szeretnék ennyit fizetni!
Köszönöm!
Ez így teljesen legális?
1 válaszoló vagyok. Legálisan vettük, üzletben. :-)
A többi meg ... kitudja, de működik!
Még mindig első válaszoló vagyok.
Igen,sokan nem kódolják le, ezt ki is lehet használni. És igen, lehetek ingyenélő szerinted, bár hidd el nem vagyok az. De!! Azt hiszem, a mai világban nem én vagyok az egyetlen, aki megpróbálja kihasználni a kiskapukat és itt-ott spórolni picit. Vannak akik sokkal többet,sokkal nyilvánosabban lopnak.
szintén wi-firől netezünk, apukámmal egy házban élünk, tőle "lopjuk" a netet :)
off: kedves első, inkább irodaházakból próbáljátok meg lopni a netet, ne családiból, gondolj bele, lehet ott is nélkülöznek és ez az egy luxus van az életükbe ami feleannyi idő alatt lepörög mert más lenetezi és szegények nem is tudnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!