Van valami széklet puhító tippetek babáknak?
Mi pont a múlt héten voltunk a lányommal ilyen gonddal dokinál.(Bár az én csemetém nagyobb.)Ő is eszi a gyümit, eszi a sok főzeléket, de hiába.A doki mondta, hogy naponta adjak nyugodtan gyümölcslevet tízórai mellé vagy uzsira, mert csak a vizet issza, de abból alig 6 dl-t naponta.Az igen kevés.Hát ez sem sokat segített, de a pikwick filteres gyerektea igen.Megiszik belőle naponta egy liter, mert annyira ízlik neki.Így helyrejött a széklet.Aztán még vettem Vitacolant a gyógyszertárban.(Sajna a dobozán az van, hogy egy éves kortól.)Lehet, hogy az is hatásos volt az emészésére, mert csak két napja adom, de igen jó lett a széklet.Hurrá!
Jah, vettem aszaltszilvalevet, mert állítólag az is nagyon hatásos, de csak belenyalt.Én ittam meg:D
Még annyit, hogy a mi dokink homeopátiás orvos, de erre a gondra valamiért nem ajánlott bogyót, pedig mindig az az első neki.
Az Activiát a Danone sem ajánlja 2 éves kor alatt, a saját honlapján!!
Első voltam.
Az activiás vagyok, mármint aki azt ad a fiának. Nem két évet ír, hanem egyet, mondjuk mi már elkerültük.
"Egy éves életkor alatt, ahogy minden tejtermék esetén*" Mondjuk én úgy tudtam, h joghurt mehet 9-10 hónapos kortól. Na mindegy, ez is lehet egy fogás, h a kisebb, de drágább termékeket vegyük, ami kimondottan gyerekeknek való és a fiam szembe köp vele, mert nem ízlik neki...:)
Nekem ami még bejött amúgy kisebb korban az a házi gyümölcslé. Itthon csináltam neki friss gyümölcsből. Azt kapta teával felváltva. De nekünk egy időbe a tápszer is fogta a hasát. Amíg nem tért át a napi 1x-i tápszerre addig nagyon megszenvedtünk vele.
A leavolac amúgy sok mindenkinek használ, hátha nálatok is! Vki még írta a glicerines kúpo is. Én azt már csak nagyon legvégső esetben adok neki.
13:09-es vagyok.Ma mondta a dokink, hogy a lányomnak a Vitacolan vitamin segített.Szokták székrekedéses gyerekeknek is javasolni.Egész télen adható vitaminszirup.
Nem tudom, te adhatnád-e a 10 hónaposodnak, ha csak egy éves kor van a dobozán.Az orvos bizti segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!