Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valami széklet puhító...

Van valami széklet puhító tippetek babáknak?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 hónapos nagyon bogyós a széklete, próbáltam ételekkel puhítani, minden nap eszik gyümölcsöt, natúr joghurtot, iszik 3dl- folyadékot minimum, de általában annál is többet.Nem ételekre vagyok kíváncsi, mert a szilva se segít neki meg a kamilla tea se(azt meg se nagyon akarja inni), hanem valami homeopátiás dologra, vagy valami cseppre.Sírni nem sír, csak percekig erőlködik, mire kijön 4-5 kavicsnyi kaki, és tegnap már egy pötty vért is láttam a pelusban, gondolom a kemény kaki felsértette szegénynek.1 hét múlva megyünk dokinéniehz, akinek már mondtam ezt a gondunk, de nem mondott rá semmit,és ha itt kapnék konkrét tippeket, akkor kész-tények elé állítanám, hogy ezeket használhatnánk e a lányomnál.
2011. szept. 21. 12:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Laevolac szirup. Nem hajt, csak lágyít, nagyon jó!
2011. szept. 21. 12:47
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi, azt kifelejtettem, hogy folyadék amit írtam a tápszerén felül van amit még reggel és este pluszban kap.!
2011. szept. 21. 12:49
 3/18 anonim ***** válasza:

csak én azt nem értem miért vársz ezzel 1 hétig.

menj el nyugodtan és mond meg neki hogy ez a gond

és adjon vmit hogy jobb legyen babád széklete

ez nem normális!

és mi az hogy nem mond rá semmit?

AKKOR MENJ PATIKÁBA ÉS OTT KÉRJ TANÁCSOT

hogy van e vmi ami 10 hós babának megfelel-e

vagy hívd fel a védőnőt.

én biztos nem várnék 1 napot sem hogy kinlódjon a gyerekem..

nem a te hibád, de cselekedj !

2011. szept. 21. 12:50
 4/18 anonim ***** válasza:
laevolack szirup,de ha adsz neki gyümölcs pürét vagy joghurtot,akkor tegyél bele zabkorpát.A rostos is puhítja.én például főztem neki barackot és babapiskóta helyett korpával sűrítettem,és nagyon ízlik is neki,persze kevés vaniliás cukor,fahéj és cukor is van benne,de puhát kakil tőle.
2011. szept. 21. 12:50
 5/18 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

most jutott eszembe

esetleg a glicerines kúp nem jó lenne?

2011. szept. 21. 12:51
 6/18 anonim ***** válasza:
sok foladék kell.Napi 1 másfél liter legalább.
2011. szept. 21. 12:51
 7/18 anonim ***** válasza:
vagyis utolsó előtti :)
2011. szept. 21. 12:52
 8/18 anonim ***** válasza:

laevolac

újszülött kortól lehet

2011. szept. 21. 12:52
 9/18 A kérdező kommentje:
A doktornénink azt mondta, hogy biztos azért ilyen mert ugye elkezdett szilárdat enni, és nem baj ha ilyen, hiszen minden nap kakil,hiába mondtam, hogy már jó ideje megy a hozzátáplálás, és kb másfél hónapja van így, én meg buta voltam és hallgattam rá:(Köszönöm a tippeket, ma veszek is ilyet!
2011. szept. 21. 12:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Mi is ilyen gonddal szenvedtünk, semmi nem használt, a leavolac sem, odáig jutottunk, h véres lett a széklete, a védőnő tanácsára kipróbáltuk az activiának a joghurtjait amire rá vannak írva, hogy rostokkal. Azóta nincs semmi gond a kakival.
2011. szept. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!