Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit játszol egy éveseddel?

Mit játszol egy éveseddel?

Figyelt kérdés
fejlesztő gyakorlatokat szoktatok csinálni,ha igen,mik azok?
2011. szept. 20. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én sokat énekeltem neki!Formafelismerőt kapott én megmutattam hova kell rakni a formát ő meg bele nyomta tetszett neki!Illetve a nagy kedvenc anya épít ő meg ledönti!Ilyenkor elmondtam mi milyen színű és most 20 hónaposan már elég jól tudja!Kapott egy állatos könyvet és hamar megtanulta az állatok nevét!Jó játékot! :)
2011. szept. 20. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,tényleg jó ötletek ezek,az állatokat én is mutogatom neki a könyvből,kevés sikerrel.:) Inkább a lapozgatás tetszik Neki.
2011. szept. 20. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen a lapozgatás még mindig jó móka sajnos ez néha tépésig megy de szerintem megéri!Jó olvasást!:)
2011. szept. 20. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ami konkrétan fejlesztő játék, az a formabedobó, de nagyon szeret pakolászni, dobozba be-ki, kisebbet a nagyobba pl műanyag poharakkal,stb. Könyveket nézegetünk nagyon sokat, ő is lapozgat, de egyszerűbb, rövidebb meséket már végighallgatja, mutogatja a dolgokat, én pedig elmondom mi az ( kb 200szor egymás után..:) ). És még a plüssöket szereti, ölelgeti őket, dumál hozzájuk.
2011. szept. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!