Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a babája nem állt még fel 11 hónaposan?

Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom, de néha elkeseredem, amikor annyi helyről hallom, olvasom, hogy ilyen idősen már megy a baba stb.... Tudom, hogy nincs elkésve vele, de az én lányom magától még fel se állt. Kb. 2 hete ül magától, 1 hónapja kúszik-mászik. Fejlődésneurológián mindent rendben találtak. Nem aggódom, csak kíváncsi vagyok van-e más is így.
2009. ápr. 24. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szia

itt egy ellenpélda.egy éves szülinapja után kezdett próbálkozni a fiam.először néztem,h miért akar "fejen állni"-aztán rájöttem,h ez már próbálkozás.biztos minden rendben van-fiad van,ugye? mert náluk lassabban megy a dolog.más területen meg biztos ügyesebb a társainál.majd behozza a lemaradást-aztán futhatsz utána.....

2009. ápr. 24. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
11 hónapos a fiam és még nem állt fel.Mi is járunk a fejlődésneurológiára,mert 1 hónappal előbb született,de eddig azt mondták,hogy minden rendben van.Pár hete ült fel először egyedül és csak hátrafelé mászik.Én is aggódom egy kicsit,de 1 éves kora után kell menni újból a neurológiára és majd rákérdezek,hogy nem e kell vinnem fejlesztő tornára addig türelmesen várok.Szerintem,ha neked is azt mondták,hogy rendben van,akkor ne aggódj.
2009. ápr. 24. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Nem fiam, lányom van. De én úgy érzem van még ideje rá, Ő is 3 héttel született korábban, mint a kiírt időpont, a forgáson kívül mindent később csinált, a fejlődésneurológián a főorvos azt mondta, ilyen, teljesen egészséges, nem az a gyors fajta.... :) Így nem aggódom, csak érdekes, hogy van olyan baba, aki már 6-7 hónaposan áll és megy 1-2 lépést.
2009. ápr. 24. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
10 és fél hónapos a lányom és még csak hátrafelé kúszik. Néha rámtör az aggodalom, de egyébként rafinált víg kedélyű baba. És folyamatosan mozog annak ellenére, hogy a helyzetváltoztatás fortélyaira még nem jött rá.
2009. ápr. 24. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi Neked is.
2009. ápr. 24. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!