Andrea1987 kérdése:
Hány honapos kortól lehet adni rászoktatni a babát a rongyocskára?
Figyelt kérdés
A kisfiam 2 hónapos2011. szept. 16. 14:50
11/14 anonim válasza:
szia.az én kisfiam is 2 hónapos.én múlthéten adta először a kezébe mert jön a foga és állandóan a kezét rágcsálta.:)vettem neki kis méretű hűtő rágókát,meg olyan rágókát is ami szilokonból van de nem kell neki.pedig van egy kör alakú csörgője azt meg állandóan fogja és rázza.de az kemény mert műanyagból van így a textilpelust ráteszem a mellkasára vagy a pocakjára és már egyből a kezébe is veszi és azt rágja.:)jó sokáig szokott rajta nyammogni és így nem is nyűgös!:)
12/14 anonim válasza:
Ez természetesen csak akkor működik,ha a kiságyában alszik,nem az anyukával.
13/14 anonim válasza:
Születésétől van a fiamnak az ágyában alvó rongyi macija, meg egy kockásfülű nyula (ez apa kívánsága volt, mert anno gyerekkorában ő is szeretett volna egyet, de neki nem lehetett). Most 2 éves a fiam, soha nem érdekelte egyik sem, vagyis a nyuszi pár napja, de csak annyiban, hogy mikor felébred, akkor úgy jött ki a kiságyból, hogy a kezében volt, azzal kéredzkedett ki. Most kapott új ágyat, oda is betettem neki mindkettőt, de elalvás előtt csak leellenőrzi, hogy ott van-e az ágyban, és alszik már a nyuszi is, így ő is alszik. Nem öleli meg, nem nyúl hozzá, csak legyen ott.
14/14 anonim válasza:
Az én kisfiam 3hónapos kb másfél hónapja kapott rá az alvósrongyra:) A mellkasára meg a nyakához kell hogy tegyem mert ugy szereti!Furcsa mert az első babám utálta az ilyeneket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!