Hány honapos kortól lehet adni rászoktatni a babát a rongyocskára?
Arra gondolsz amivel majd aludni fog?
Kisfiam 4 hónapos és úgy 1 hónapja mikor lefekszik aludni, akkor odaadom a Micimackós alvókendőjét. Azt ölelgeti és azzal alszik el. Délutáni alvásnál végig nála hagyom, viszont éjszakára elveszem Tőle, ha már elaludt.
Add oda neki, tedd mellé, majd csak megfogja. De az is lehet, hogy nem fogja érdekelni. Lányom pl. csak akkor alszik el, ha nincs mellette semmi, és így nem terelődik el a figyelme. Mondjuk nem is bánom.
3 hónapos korukban már megfognak ezt-azt, lehet hogy onnantól az ilyen kis alvó plüssöket is szeretni fogja a babád.
szerintem meg nem működik a rászoktatás, a baba választ :)
enyémnek is volt rongyi meg plüss meg minden hülyeség de csak az én kispárnámat lopta el, mai napig azzal alszik :)
Nálunk pelus van mindkettőnél.
Mindig úgy alakult, hogy azzal akartam bent tartani a cumit.
de láttam, ahogy az arcukhoz ér, ha fáradtak, már hunyják is le a szemük. :)
sima textil pelus.
viszont leszoktatni... az nem megy :)
anno én is próbálkoztam h legyen valami alvókája de nem kellet neki olyan 3-4 évesen választott egy macit a lányom és azóta az az alvóka
szerintem ha mindig mellette van és azt adod neki oda ha aludni viszed akkor a kis fejében összekapcsolódik a kettő és "rászokik"
viszont nem minden babánál jön be
Miért kellene rászoktatni?
Hogy 4 -5 éves egy koszos rongyot hurcibáljon a játszótérre.
Én nem szoktattam rá egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!