Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Május 7-én lesz 4 hónapos a...

Május 7-én lesz 4 hónapos a kisfiam.1 hete tápszert eszik, nagyon kevés a tejcsim már neki. Mivel helyettesítheném? 1 hét alatt elfogy a 2000 ftos tápszer.

Figyelt kérdés
1 hét alatt elfogy a 2000 ftos tápszer. Drága is és nem is szeretném tápszerrel tömni. Adhatom már neki a bébiételeket? Vagyis főzhetek már neki ebédre? Mit és pontosan hogyan? Alma krumpli?konkrét receptekre lenne szükségem.mit és hogyan főzhetek már neki?
2009. ápr. 23. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
gyümik, s hipoallergén tejpép, mi milupát ettünk
2009. ápr. 23. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Nestlé ezeket ajánlja 4 hónapos kortól (mind gluténmentesek): kerti zöldségek, sütőtökpüré, körte, alma banánnal, őszibarack-banán rizzsel.

Ha nem akarsz üvegeset adni, ezeket otthon is elkészítheted.

Nagy babaszakácskönyv szerint 4-6 hósnak: almapép, szőlőpép, répapüré, céklafőzelék, őszibarack-turmix, burgonyapüré.

4 hósan én mindent anyatejjel keverve adtam, fűszerek nélkül. A nagy babaszakácskönyvvben vannak konkrét receptek a fentiekre, PDF formátumban el tudom küldeni neked, ha kéred, írj privit! :-)

2009. ápr. 23. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos én épp így jártam.

Almával kezdtük (először csak a levét kóstoltasd meg),ha nincs semmi akkor másnap már többet adhatsz neki.Figyelj a fokozatosságra!!!Utána jöhet a banán,(én narancslével adom mert megfogja a hasát)krumpli,répa,sütőtök,saláta.

Én nagyon ritkán adok neki bébiételt,mert nagyon egyszerű és gyors elkészíteni a kaját.A gyümölcsöt csak turmixolod.PL.:A krumplit és a répát megfőzöd,só és fűszer nélkül(!!!)és turmixolod.

Az én fiam imádja!!!Sok sikert,egy 4 hós baba anyukája

2009. ápr. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!