Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keresztelőn milyen ruhában...

Keresztelőn milyen ruhában voltatok és babátokat mibe öltöztettétek fel?

Figyelt kérdés
Légyszi azt is írjátok le, hogy milyen színű volt a ruha!
2011. szept. 15. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kislányom 3 hónapos volt, amikor megkereszteltettük tavaly május végén. Fehér pamut rugi volt rajta, hozzá fehér tutyi és sapka, fehér kötött kardigánnal. Én fekete nadrágban voltam és fehér szatén rövid ujjú ingben. Ez jött rám...:)
2011. szept. 17. 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem két fiam van- az egyik fél éves, a másik pár nap híjján egy éves volt mikor kereszteltük őket. Fehér ingben, fehér vászonnadrágban fehér zokniban voltak. Meleg volt mindkét alkalommal, az 1éves sem járt még akkor, de édesen mászkált a templom szőnyegén. :) A nagyobb tesója szintén fehér ingben fehér vászonnadrágban- zokniban és fehér cipőben volt- és az egy évvel nagyobb unokatesó fiu is talpig fehér ruhában. Szerintem igen édesek és szépek voltak így együtt. Együtt mászkáltak a szőnyegen. Férjem öltönynadrágban fehér ingben volt, én egy elegáns hosszu ruhában - bordó színű volt. Keresztszülők is szépen kiöltöztek egyébként, sőt a mamáék sógorék is, akik még velünk voltak.

Egy másik kislányt is kerszteltek akkor, ő rózsaszínes ruhában volt- akkora rózsaszín kalappal, hogy minden képen csak a kalapka látszódott belőle. Anyukája pólóban fekete naciban volt- apukája farmerben ingben nyakkendőben. A rokonságuk közül a kisgyerekek inkább játszós ruhában voltak.

Nálunk a családban keresztelőkor a gyerekek az éppen keresztvíz alá tartottak és a nagyobbak is mindig talpig fehérben vannak- nálunk ez a hagyomány. Olyan szépek is egyébként- igazi kisangyalkák!!

2011. szept. 17. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

25én lesz a keresztelő, kisfiam 5én lesz 8 hónapos.

Anyukám horgolt neki fehér kisnadrágot, fehér perelint, fehér kiscipőt és fehér sapkát. Egy fehér hosszúujjú body lesz majd a nadrág alatt.

Rajtam egy sötét kék ruha lesz, ugyanolyan mintájú fehér perelinnel, mint a kisfiamé.

A férjemen az esküvői öltönye és sötét kék ing lesz.

2011. szept. 17. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!