Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyáron született babák anyukái...

Nyáron született babák anyukái! Hogy öltöztettétek fel a kicsit a nagy kánikulában?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,hogy akkor is kell több réteg ruha,sapka ill.hosszu vagy rövid ujju ruhát kell adni egy ujszülött babára?
2011. márc. 29. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:

40 fok volt mikor hazahoztuk. Kis sapka, rövid ujjú bady volt rajta.

Egy kicsivel kell csak több rá mint rád, sapi kell a fejére, a nap vagy a szél miatt is, reggel, délután már kellhet a hosszú is rá.

2011. márc. 29. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Kintre kell a sapka, nagyon könnyű kánikulasapi, rövid ujjú vagy ujjatlan body, de a nagy melegekben volt, hogy egy szál pelusban feküdt, amikor a besötétített lakásban napokig 30 fok volt, éjjelre adtam ár egy rövidujjú bodyt, textilpelussal takartam be nappal, éjjel egy leheletvékony paplankával.

Jó tanács: a kis hurkáik közt behevülhet a bőr, ők ugye nem tudnak izzadni. Nekünk nagyon jól jött az Avent folyékony hintőpor, amivel be lehet kenni a nyaka alatt, ahová pl nem tudod bejuttatni a hintőport, vagy ha igen, akkor is nagyon összegyűlik. Így elkerülhető a melegkiütés.

2011. márc. 30. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:

hazahozatalkor: body, hosszúujjú rugi, sapka, vékony takaró. (a széltől kellett óvni, amúgy meleg volt)

itthon a lakásban napközben csak body volt rajta (hosszú vagy rövid ujjú), meg zokni. a gyerekorvos így tanácsolta, de sokszor a zokni sem kellett, mert kánikula volt. éjjel body+rugi+takaró.

ja, és a nagy melegben nappal csak pelenkával takartam be, illetve olyan vékony takaróval, mint egy pelenka.

2011. márc. 30. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Pelenka, rövid ujjú vagy ujjatlan bady, vékony sapi. Ennyi elég is volt. Ha sétálni mentünk, akkor egy pelenka volt ráterítve takaró gyanánt.
2011. márc. 30. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Május végén született a kisfiam. Vékony rugiban hoztuk haza a kórházból. A nyári kánikulában csak egy napozót adtam rá, vagy csak pelust (amikor már annyira meleg volt). Vékony kis sapit adj rá, ha kimentek, de újszülött babát nem szabad tűző napra vinni.
2011. márc. 30. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Rövid ujjú body, zokni mindig, ha aludt pelussal takartam csak be, kintre vékonyka sapi. Szintén kánikula volt.
2011. márc. 30. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Rövidujjú body, arra vékony pamutrugi (ujjatlan fajta) cérnasapi, zokni. 35 fok, július közepe
2011. márc. 30. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2011. márc. 30. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!