Nyáron született babák anyukái! Hogy öltöztettétek fel a kicsit a nagy kánikulában?
40 fok volt mikor hazahoztuk. Kis sapka, rövid ujjú bady volt rajta.
Egy kicsivel kell csak több rá mint rád, sapi kell a fejére, a nap vagy a szél miatt is, reggel, délután már kellhet a hosszú is rá.
Kintre kell a sapka, nagyon könnyű kánikulasapi, rövid ujjú vagy ujjatlan body, de a nagy melegekben volt, hogy egy szál pelusban feküdt, amikor a besötétített lakásban napokig 30 fok volt, éjjelre adtam ár egy rövidujjú bodyt, textilpelussal takartam be nappal, éjjel egy leheletvékony paplankával.
Jó tanács: a kis hurkáik közt behevülhet a bőr, ők ugye nem tudnak izzadni. Nekünk nagyon jól jött az Avent folyékony hintőpor, amivel be lehet kenni a nyaka alatt, ahová pl nem tudod bejuttatni a hintőport, vagy ha igen, akkor is nagyon összegyűlik. Így elkerülhető a melegkiütés.
hazahozatalkor: body, hosszúujjú rugi, sapka, vékony takaró. (a széltől kellett óvni, amúgy meleg volt)
itthon a lakásban napközben csak body volt rajta (hosszú vagy rövid ujjú), meg zokni. a gyerekorvos így tanácsolta, de sokszor a zokni sem kellett, mert kánikula volt. éjjel body+rugi+takaró.
ja, és a nagy melegben nappal csak pelenkával takartam be, illetve olyan vékony takaróval, mint egy pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!