Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet bàntani...

Hogy lehet bàntani (megverni) nap mint nap egy pàr honapos babàt? Az eszem megàll!

Figyelt kérdés
Svàjcban élek és hàt tegnap làttom a tv-ben egy riportot csinàltak erröl, hogy egy 23 éves anyuka kinek van most egy 4 honapos babàja minden nap veri gyerekét.A férje mikor haza ment a munkàbol mindig valahol kék foltokat làtott a picin.Egy ideig a felesége kimagyaràzta,hogy leesett vagy beverte magàt(egy pici baba nevetséges) mind1.Azutàn ez màr egyre többször történt és a férj elhatàroza bekameràzza a hàzat mikor a felesége sétàlni megy a picivel.Hàt megtette és hàt eszméletlen dolgokat csinàlt az a nö a picivel jézusom elöttem van hogy üti mindenhol.Ugy higyjétek el a kisbaba kimeredt a siràstol és csak ütötte tovàbb arcàt mindenol a testén ahol csak érte.Ez egy szörnyü làtvàny tegnap em birtam este a siràst abba hagyni ugy sajnàltam szegény picit.A nöt letartoztattàk testi sértésért és soha többé nem làthatja a picit.és ami hihetlen kemény 4 évet kapott.Nevetséges honapokon àt mindennap ütötte szegényt és ennyivel meguszta.Nem tudom megérteni ,hogy mit lehet ütni egy ilyen apro teremtményen?Hihetetlen de igaz!
2009. ápr. 23. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Eszméletlem milyen 'anyák' vannak!!!Nagyon felzaklatott amit írtál.Teljesen kiakadtam!Rohadna meg egész életében a sitten!!!
2009. ápr. 23. 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy sok rendes embernek nem sikerül összehozni egy babát, az ilyeneknek meg van gyerekük! Borzasztó tényleg!

Persze lehet, hogy depressziós volt vagy ilyesmi, de akkor is, rendszeresen verni egy pár hónapos babát?! Még jó, ha nem lesz maradandó károsodása! A 4 év tényleg nem sok!

2009. ápr. 23. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
az a baj, h sok nőnek nem lehet gyermeke, aki tényleg szeretné a babáját. és akinek lehet, az meg előfordul, h nem becsüli meg. még jó, h nem halt meg a baba. tök felháborító.
2009. ápr. 23. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
És a nő nem nyilatkozott? Mitől kattant be ennyire? szegény gyerek, hát én azt a nőt addig rugdosnám, míg van olyan csontja ami még nem tört el! Vagy gázkamra neki!
2009. ápr. 23. 09:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
könnyes a szemem!Sajnos egyre többet lehet hallan ilyent.Ök biztos betegek.remélhetöleg a börtönböl az elmegyogy intézetben kerül,ahonnat soha nem szabadul.Biztos ö is igy nött föl.Sajnos sokan azért ütik a gyermeküket mert öket is bántották,és csak igy lehet jó gyermeket nevelni.Pedig ez nem igy van,engem is bántottak.Két gyermekem van 5 éves,1 éves.Soha nem ütném meg öket,másnak sem fogom engedni."rossz gyermek nincs,csak rossz szülö"
2009. ápr. 23. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen felzezaklattál! Nem is könnyes a szemem. Van egy 9 hónapos a kisfiam, egy tündéri gyerek, imádom. Sosem tudnám bántni! Meg kell zabálni. Én sem értem az ilyen anyát/szülőket. Hihetetlenek! Az eszem megáll! Tény, hogy nem egyszerű egy bébivel,mert eléggé kimerítő és fárasztó, de bántani????? Ugyan már, ő nem tehet semmiről sem! Ő nem kérte, hoyg megszülessen. Lehet, hoyg nehéz egy bébivel, mert mint ahogyan nekünk is vannak hangulatingadozásaink, úgy nekik is lehetnek rossz napjai. De bántani???? Soha! Eltörném a kezét annak, aki a gyerekre felemeli a kezét! Még ha egy kis ördögfióka is! de egyetértek azzal, hogy nincs rossz gyerek, csak rossz szülő! Te jó ég, és ilyen embernek lehet gyereke? Más meg majd' megzavarodik, vagyonokat költ, hogyj bébire lehessen, és tényleg megérdemelné, nekik meg nem jöhet össze? Ez annyira igazságtalanság! Minden bébi egy kis ajándék! Egy kis élet, amit értékelni kell! Ez a nő, nem kapott eleget! Felháborító!

Kócos Barby, egy 9 hós manó anyukája

2009. ápr. 23. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó amit írtál, de sajnos nem kell külföldre menni ilyen történetekért. Nem ide tartozik, de biztos ti is láttátok a tévében, hogy halálra éhezteték az 1 éves kisfiukat a szülök. Hol van ilyenkor a gyerekorvos, védőnő, gyámhivatal? Akik elvileg azért vannak, hogy az ilyen gyerekek megmeneküljenek az ilyen szörnyű sorsoktól? Érdekes módon arról nem szólt a hírek, hogy a védőnő hogyan nyilatkozott, mikor látta a kisgyereket utoljára? Vagy a gyámhivatali előadó? Ők nem kapnak büntetést mert nem látták el a munkájukat?

Amit te írtál történetet nagyon szomorú, szerencséje volt a picinek, hogy az apukájának feltűnt, hogy valami nincsen rendben. Az "anyának" viszont nagyon kevés a 4 év. Utána kijön és szül másikat? Remélem nem! Az ilyen szülők sokkal keményebb és szigorúbb büntetést érdemelnének!

2009. ápr. 23. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Apuka viszont nagyon jó fej!!!!És reménykedjünk benne,h a baba mindent elfelejt élete első 4 hónapjáról...és a börtönben majd megkapja a magáét a nő,mivel a bűnözők között is tabu a gyermekbántalmazás.Én biztos,h meddővé tenném,h soha többé még csak lehetősége se legyen még 1x gyereket szülni.A k*rva anyját az ilyen dögnek!!!2 gyerekem van,de soha bántanám őket.
2009. ápr. 23. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
Itt ülök és nem bírom abbahagyni a sírást. :(((( Kötél kéne annak az őrültnek! Az enyém is 4 hónapos... Uramisten.. megölném azt is, aki csak felemeli rá a kezét.. :((
2009. ápr. 23. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy rohadna le a veséje az ilyen g*ci nőnek!!!! Az ilyennek nem való gyerek!!!! Bezzeg aki szeretné a babáját annak sokszor nem jön össze!!!! Az ilyenek meg egymás után sz*rják a világra őket!!!! Remélem a börtönben ő is ugyanezeket megkapja!!!! És reméljük, hogy az Apuka ezek után nem fogadja vissza!

26/L

2011. júl. 1. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!