Érdemes megverni valakit annak fügvényében, hogy sokan látják az eseményt?
Igen, most aki tényleg meg akar verni azt nem fogja elriasztani a rendőrség.
Kifizeti a bírságot aztán cső.
Na nem elég hogy a kérdező egy idióta, de még te is az vagy.
A kérdezőt akarják elpáholni és most be van tojva, h vajon megteszi e a rosszakarója, mert ugye az csak úgy tudja megtenni, ha sokan látják mivel nicns lehetősége arra, h kettesben maradjanak.
persze, mivel pl a lakásán nem tudja megverni mert 3 méteres acélráccsal van körülvéve 129,354 négyzetcenti lézersugár-háló védi és egy 8,5 méter mély, éheztetett fehér cápákkal teli 4 méter széles tó veszi körül. A 3570 fokon izzó dróthálós kerítésről nem is beszélve!
Ember. Ha valaki nagyon meg akar verni, azt bárhol meg tudja tenni és akkor csap le amikor egyedül vagy.
De fura visszaemlékezni a 12-13 éves életrevaló nagy problémáimra. Még mindig élek, és nem vertek össze.
Jah, és rendőr lettem
Úgyhogy nem érdemes. A hivatalos személy elleni erőszakért börtön jár.
Akkor szerintem az egyetlen megoldás, ha átfogalmazod. :)
Az eredeti kérdésre csak azt tudom mondani, hogy ha valaki józan ésszel gondolkodik, akkor nem érdemes. Csak sajnos sokan vagy nem használják a józan eszüket, vagy ha mégis, akkor is előfordulhat, hogy hirtelen elborul az agyuk, és nem foglalkoznak a következményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!