Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Érdemes megverni valakit...

Érdemes megverni valakit annak fügvényében, hogy sokan látják az eseményt?

Figyelt kérdés
Engem szeretnének súlyosan megverni valamilyen indokkal aminek nincsen valóságtartalma. Tudják, hogy csak úgy tudnának megverni, hogy rengetegen látják. Sok tanút tudok szerezni. Érdemes lenne megverni annak fügvényében, hogy sok ember látja a büncselekményt?
2011. aug. 13. 13:53
1 2
 1/12 anonim válasza:
87%
Hogy érted hogy csak úgy tudnának megverni, ha rengetegen látják? egyébként szerintem értelmetlen maga a kérdés hogy 'érdemes-e?' mert ez teljes mértékben személyfüggő. A körülményeket sem ismerjük, az indokot sem, és a személyt sem.
2011. aug. 13. 13:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen, most aki tényleg meg akar verni azt nem fogja elriasztani a rendőrség.

Kifizeti a bírságot aztán cső.

2011. aug. 13. 14:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Pl egy kisváros főterén.
2011. aug. 13. 14:08
 4/12 anonim válasza:
80%
Persze, mert ha megvered, akkor minden meg van oldva... elég primitív felfogás. (első voltam)
2011. aug. 13. 14:51
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Na nem elég hogy a kérdező egy idióta, de még te is az vagy.

A kérdezőt akarják elpáholni és most be van tojva, h vajon megteszi e a rosszakarója, mert ugye az csak úgy tudja megtenni, ha sokan látják mivel nicns lehetősége arra, h kettesben maradjanak.

2011. aug. 13. 14:53
 6/12 anonim válasza:
100%

persze, mivel pl a lakásán nem tudja megverni mert 3 méteres acélráccsal van körülvéve 129,354 négyzetcenti lézersugár-háló védi és egy 8,5 méter mély, éheztetett fehér cápákkal teli 4 méter széles tó veszi körül. A 3570 fokon izzó dróthálós kerítésről nem is beszélve!

Ember. Ha valaki nagyon meg akar verni, azt bárhol meg tudja tenni és akkor csap le amikor egyedül vagy.

2011. aug. 13. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

De fura visszaemlékezni a 12-13 éves életrevaló nagy problémáimra. Még mindig élek, és nem vertek össze.

Jah, és rendőr lettem

Úgyhogy nem érdemes. A hivatalos személy elleni erőszakért börtön jár.

2011. aug. 13. 15:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam meg a kérdést. Törölni sajnos nem lehet.Nem kell valakit egyböl lehülyézni.
2011. aug. 14. 10:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem az egyetlen megoldás, ha átfogalmazod. :)

Az eredeti kérdésre csak azt tudom mondani, hogy ha valaki józan ésszel gondolkodik, akkor nem érdemes. Csak sajnos sokan vagy nem használják a józan eszüket, vagy ha mégis, akkor is előfordulhat, hogy hirtelen elborul az agyuk, és nem foglalkoznak a következményekkel.

2011. aug. 15. 15:37
 10/12 anonim válasza:
dehogynem lehet törölni. A "Kérdéseid" menüpontra katt,megnyílnak az eddig feltett kérdéseid,és a mellettük lévő NAGY piros X-re kattintva törlődnek.oszt kérdezhetsz újra.
2011. szept. 7. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!