Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom ducinak számít?

Kislányom ducinak számít?

Figyelt kérdés
2 hónapos 6270g és 58 cm. Nem zavar,csak félek,hogy mivel túlsúlyos kicsit, nem fog tudni mozogni eléggé vagy időben elkezdeni a mozgást.
2011. szept. 13. 11:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

Nem értem, ha anyatejes nincs gond, ha pedig tápszeres akkor túl van etetve?

Csak tápszeres baba lehet kövér, vagy mi? Sztem ma már nem ez a felfogás, nem látom át ezt a vonatkoztatást! Gratulálok a sok anyatejes babához,akik állandóan cicire vannak rakva és sokkal többet nyomnak,mint a tápszeres babák! Az elfogadható???

Persze kedves kérdező ezt ne vedd magadra,nem miattad írtam, elvégre nem tudjuk a többi tényezőt a kislányodról! Amúgy kíváncsi lennék én is mennyivel született!

2011. szept. 13. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ,hogy időben kezd-e mozogni,akárki akármit mond (Nekem az első gyermekemmel kellett gyógytornára járnunk,ott mondták,hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz) Barátnőm kisfia anyatejes volt,7! hónaposan 11! kiló volt,11 hónaposan 14! kiló.azóta elmúlt 3 éves és teljesen átlagos gyerek,senki meg nem mondaná róla,hogy nézett ki babaként.Az énlányom 3,5-tel született,ő is 6 kiló volt a két hónapos mérésen,nem volt túletetve,a doki is csak megdicsérte.Most 2 éves,13 kiló.Szerintem ez teljesen oké.
2011. szept. 13. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
A tápszer egy műízé, az anyatej meg természets dolog.
2011. szept. 13. 13:08
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
De attól még az anyatejes baba is lehet olyan kövér,hogy mozdulni sem bír,kedves utolsó!
2011. szept. 13. 13:47
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
Hát nem kicsi az biztos. Lányom 13hós 8,6kg és 73cm. Az biztos,hogy ezzel a súllyal nehezebb lesz elkezdenie mozogni,kúszni,mászni stb.
2011. szept. 13. 14:00
 16/17 A kérdező kommentje:
3640g-mal és 53 cm-rel született. Most 58 cm. Anyatejet kap meg tápszerrel pótlom, de maximum 750ml-t eszik egy nap. Valamikor meg csak 350ml-t. Az számít, hogy férjem 4600g-mal született? Most teljesen átlagos: 185 cm és 83 kg.
2011. szept. 13. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:

számít a genetika, bár nálunk is rácáfol. (átlagos, de inkább kicsik vagyunk és 9 kiló és 74 cm fél évesünk, de ő fiú. annyi idősen kisebb volt, mint a lányod)

addig nem aggódnék, amíg a gyerekorvos azt mondja, hogy rendben

2011. szept. 14. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!