Én már rég nem alszom napközben. Még várandós voltam, akkor hetente néhány délután szoktam szundikálni. Aztán a szülés után amíg pici volt, kb. 5 hós koráig délelőtt szoktam vele szunyókálni, mert éjjel szoptattam és mindig fáradt voltam. Most már ez elmúlt, pedig éjjel elég sokáig fent vagyok, és ő is elég mozgékony. Ja, most 20 hós.
2011. szept. 13. 00:10
12/19 anonim válasza:
Attól függ, ha nagyon fáradt vagyok, én is ledőlök, velem egy fél óra csodákat tesz! Lányom 2-3 órákat alszik, én ha lefekszem, fél, 1 órát! De ne foglalkozz senkivel! Ha neked jól esik, miért ne! Jobb, mintha fáradtan ne lenne annyi türelmed a gyerekhez! Apuka meg lehet csak irigy, nem?
2011. szept. 13. 01:43
13/19 anonim válasza:
nagyon ritkán,havonta egyszer.talán.de nem azért mert akkor házimunkát csinálok,hanem mert olyankor van időm olvasni,netezni,tévézni.házimunkát nem tudok csinálni,míg alszik,mert felébred a zajra
2011. szept. 13. 06:59
14/19 anonim válasza:
Nekem luxus lenne a 2 éves fiam mellet pedig kismama is vagyok. Amikor alszik én is végzem a munkámat vagy leülők és kicsit magammal foglalkozom.
Nem tudom, hogy nálatok mennyire van rend vagy tisztaság, így nehéz ítélkezni... ha a lakás ragyog akkor jogosan alszol és lustizol, ha viszont úszik minden azt én sem tartom helyesnek.
2011. szept. 13. 07:09
15/19 anonim válasza:
Én is alszom, amíg alszanak a gyerekek (2van).
2011. szept. 13. 07:53
16/19 anonim válasza:
Én nem szoktam aludni a lányommal, de ha megtenném sem lenne ebből gond, a férjemet nem zavarná, inkább örül, hogy tudok pihenni. Néha rendetlenség fogadja amikor hazaér, sőt 2-3 hetente még az is előfordul, hogy nem főzök semmit egész nap, mert fáradt voltam és kedvem sem volt. Ilyenkor sem csinál balhét, nem kell mentegetőznöm és bocsánatot kérnem. 10 perc alatt kész a melegszendvics, senki sem marad éhen. 2 gyerekünk van, a nagy 7 éves, a kicsi 2.
Főiskolára járok, havonta 2 pénteken és szombaton egész nap ő van a gyerekekkel. Utána mindig mondja, hogy ez ezerszer fárasztóbb mint a munkahelyén és ő nem tudná ezt csinálni. :-) Pedig a nagylányunk pénteken reggeltől délutánig iskolában van.
2011. szept. 13. 09:48
17/19 anonim válasza:
nekem itthon van a férjem munkanélkülin és így van hogy lefekszem egy félórára pihenni.
Hatkor kelünk reggel, és éjszaka többször szoptatok. 16 hós.
2011. szept. 13. 10:45
18/19 anonim válasza:
Sajnálom az időt az alvásra, sok a teendőm. Kb. 2-3 havonta egyszer érzem azt, hogy rosszul vagyok, ha nem fekhetek le, ilyenkor ledőlök picit, de még álmosabb vagyok, mikor felkelek. Pl. tegnap. A férjem rettenetesen horkol, alig aludtam éjjel valamit, napközben úgy adódott, hogy mindketten lefeküdtek (baba és Apa), én is ledőltem egy órára. Mit ne mondjak, beletelt fél órába, mire fel bírtam kelni.
2011. szept. 13. 12:05
19/19 anonim válasza:
Utolsó én is így vagyok, ha néha le is dőlök délután (mondjuk 3 havonta egyszer egy órára) utána jó félóra, mire elmúlik a fejfájásom, levertségérzetem, ami a napközbeni alvástól jön rám. Tényleg, ha alszom délután akkor utána úgy kelek fel mint akit szétvertek. Uuuuuuutálok napközben aludni, de nem csak emiatt, egyszerűen sajnálom alvásra az időt, inkább kikapcsolódom, olvasok, netezek, szépítkezek, tanulok vagy megnézek egy filmet. A házimunkát akkor csinálom amikor fiam fent van, egy éves örökmozgó, de megtanultam vele együtt tölteni hasznosan a napot, hogy mire elalszik én is csenjek magamnak pár óra hobbiknak élést :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!