Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiába takarítok mégis?

Hiába takarítok mégis?

Figyelt kérdés
Minden héten többször felporszívózom a szőnyeget és a parkettát de még így is szöszös hajas a babám keze( naponta többször törölgetem neki de a szájába is veszi mindig)ahogy mászkál.Nálatok is ilyen?
2011. febr. 28. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj!

Mikor majd egy nagyobb kenyérmorzsát csór ki az összesöprött szemétből, míg egy pillanatra lehajolsz a lapátért!

Szerintem az ember igyekszik kiküszöbölni az ilyeneket, de tulajdonképpen lehetetlen.

2011. febr. 28. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Hogy-hogy hajas a keze ? Hullik valakinek a családban a haja ? Vagy ott fésülködtök ? Kutya/macska?

Szerintem egy hétig próbáld meg azt, hogy felteszed a hajad (ha hosszú) és minden nap felporszívózol. Lehet, hogy csak ez a megoldás van. Vagy ha így se megy akkor nincs más be kell korlátozni a baba területét úgy, hogy mondjuk egy plédre teszitek le játszani.

Én pár éve hetente 3x szoktam felmosni, porszívózni pedig sokkal gyakrabban.

2011. febr. 28. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ugyanez van nalunk is, az en hajam hullik, be van kotve, de megis.....haj, szosz mosz.

probalkozni lehet, en is azt csinalom, folyton porszivozok, ahogy bejott vki mar torlom is fel a csempet, ma pl a csizmamat tamadta meg...2 mp alatt, es lesz ennek meg parja. Nyugi:)

2011. febr. 28. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

minden baba kopasz? Mert úgy kérdezte a második, mintha egy babának nem lehetne haja, ami természetszerűleg hullik és egyéb szőr is (például szempilla, szemöldök)és azért teljesen szőrteleníteni a lakásban mindenkit, nehogy haj kerüljön a baba kezére mégis nonszensz elképzelés.

A babák hajlamosak erre, takaríthatsz akármennyit, felkötheted a hajad, az ő kezükbe bele akadnak az ilyen dolgok. Ez van.

2011. febr. 28. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem lesz semmi baja. A hajat kikakilja. Nallunk is ugyan ez van. Hiaba porszivozok a babam keze tuti megtalal barmit. Lehetetlen kivedeni. :)
2011. febr. 28. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

...ez már csak így van, de majd még a babakocsi kerekét is végig fogja nyalni...

Kellő mennyiségű kosz elfogyasztása elengedhetetlen a normális fejlődéshez :) :)

2011. febr. 28. 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 16.59-es,gondolom ti sem kétéltűek vagytok.Úgy kérdezted mintha pikkelyek lennének a szőnyegen azt írtam volna.Hogyhogy ha?Jó kérdés volt,azt meg ne mond,hogy nektek nem hullik a hajatok mert ez természetes jelenség mindenkinek hullik naponta valamennyi ez így természetes és nem mindig szívja fel szerintem a porszívó mert van amelyik beleakad.Egyébként nem hosszú hajam van!....
2011. febr. 28. 18:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Hogyhogy haj?
2011. febr. 28. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:

:D

Én naponta 2x porszívózok!!!

ÉS MINDÍG TALÁL A GYEREK SZÖSZT ÉS HAJAT!!!!!

Nem lehet kivédeni!! Bele lehet zavarodni, de én már rájöttem, hogy direkt keresi a szöszt, meg a morzsát! Komolyan, és olyan édes, sokáig elmolyol rajta!! :D

Ez van, egy idő után megszokod, és szó nélkül kihúzod a kezéből, mintha mi sem történt volna! Ez van! :D

2011. febr. 28. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!