Hiába takarítok mégis?
Hajaj!
Mikor majd egy nagyobb kenyérmorzsát csór ki az összesöprött szemétből, míg egy pillanatra lehajolsz a lapátért!
Szerintem az ember igyekszik kiküszöbölni az ilyeneket, de tulajdonképpen lehetetlen.
Hogy-hogy hajas a keze ? Hullik valakinek a családban a haja ? Vagy ott fésülködtök ? Kutya/macska?
Szerintem egy hétig próbáld meg azt, hogy felteszed a hajad (ha hosszú) és minden nap felporszívózol. Lehet, hogy csak ez a megoldás van. Vagy ha így se megy akkor nincs más be kell korlátozni a baba területét úgy, hogy mondjuk egy plédre teszitek le játszani.
Én pár éve hetente 3x szoktam felmosni, porszívózni pedig sokkal gyakrabban.
ugyanez van nalunk is, az en hajam hullik, be van kotve, de megis.....haj, szosz mosz.
probalkozni lehet, en is azt csinalom, folyton porszivozok, ahogy bejott vki mar torlom is fel a csempet, ma pl a csizmamat tamadta meg...2 mp alatt, es lesz ennek meg parja. Nyugi:)
minden baba kopasz? Mert úgy kérdezte a második, mintha egy babának nem lehetne haja, ami természetszerűleg hullik és egyéb szőr is (például szempilla, szemöldök)és azért teljesen szőrteleníteni a lakásban mindenkit, nehogy haj kerüljön a baba kezére mégis nonszensz elképzelés.
A babák hajlamosak erre, takaríthatsz akármennyit, felkötheted a hajad, az ő kezükbe bele akadnak az ilyen dolgok. Ez van.
...ez már csak így van, de majd még a babakocsi kerekét is végig fogja nyalni...
Kellő mennyiségű kosz elfogyasztása elengedhetetlen a normális fejlődéshez :) :)
:D
Én naponta 2x porszívózok!!!
ÉS MINDÍG TALÁL A GYEREK SZÖSZT ÉS HAJAT!!!!!
Nem lehet kivédeni!! Bele lehet zavarodni, de én már rájöttem, hogy direkt keresi a szöszt, meg a morzsát! Komolyan, és olyan édes, sokáig elmolyol rajta!! :D
Ez van, egy idő után megszokod, és szó nélkül kihúzod a kezéből, mintha mi sem történt volna! Ez van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!