Minden nap takarítok rendet rakok de estére mégis minden helyiségben kupi van. Miért van nálunk mindig rendetlenség? Hogyan tudnék rendet tartani mindig?
Szia!
Ez mindenkinél így van.Játékos formában vond be a gyerekeket a takarításba.A játékaikat pakolják el maguk után.
Én is amikor tehetem takarítok, mert olyan a lakás, mintha most robbantottak volna, a mosogató egy ora alatt tele van:(
A párommal két lakotárssal meg egy kutyával lakunk, szoval nem csodálkozok a felforduláson.Mindenkinek legyen feladata és akkor nagyjábol rend lesz:)
Szia,
Nálunk ugyanez van, csak azzal a módosítással, hogy van 2 kutya akiket beengedek a lakásba.Mondjuk nem sokáig, mert augusztusba érkezik a baba.De komolyan szégyenlem magam amikor valaki este meglátogat minket, mert szerintem azt hiszi nem takarítok.Holott állandóan mások által fémjelzett nagytakarítást végzek míg a barátnőm 3 hetente takarít és mégis ragyog minden...:(
Egy ismerosom mondta, hogy naluk azert nincs kupi, mert a gyerek (most 2 eves) addig nem vehet elo uj jatekot, amig az elozot nem rakta el. Gyonyoruen mukodik.
En is igy fogom nevelni majd a gyerekemet :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!