Rászólsz a gyerekre, ha belemászik más babakocsijába?
nem neveletlen csak még nem tudja :)
más kérdés, hogy ilyenkor hol van az anyja????? nem ott kéne állnia a gyerek mellett és rászólni???
na én ezen akadok ki!
nálunk van olyan anyuka aki be se jön a játszóra csak betolja a gyerekét azt csókolom :O
pont tegnap szóltam rá egy 5 éves forma csajszira, 2x is. 3 éves a nagy, vele voltam játszón, kocsiban a 4 hónapos picim, aludt. Erre odacsörtet a kislány, egyből nyúl be, anyja rászólt, de messziről. Én szóltam neki, hallottad anyukádat? légyives ne nyúlj be neki! de behajolt, belógott az arcába a hosszú haja :s
aztán meglátta a kis barátnőjét és elkezdett kiabálni az alvó babám mellett, hogy jöjjön nézze meg a kisbabát. Megint rászóltam és megkértem, hogy menjen el onnan, ne ébresszék már fel! Engem nem érdekel hogy gyerek, felnőttnek se hagyom, hogy felébressze a babám, pláne koszos kézzel nyúlkáljon be! rühellem, hogy a kezére startol rá mindenki, amit fél pillanat múlva a baba vesz be a szájába.
Hát eléggé felháborodnék.
A fiam nagyon szereti a kisbabákat, de csak annyit engedek neki, hogy belessen, és magától is csak ennyit csinál, még csak meg sem fogja a babkocsit. És még csak 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!