Baj ha belenézek más babakocsijába? Bővebben lent!
csak a kicsiket:)
legalább ezekre majd odafigyelsz
nyugi, megszületik, el fog múlni.
örülni fogsz, ha levegőt bírsz venni :D
Én is megnézem, de nem gondolok semmit. Max. annyit, hogy a játszótérről tartanak hazafelé egy fárasztó nap után,és már foltos lett a rugi, koszos a kocsi és az üveg.
Amúgy anyukát is megnézed?
Majd meglátod,ha anya leszel..
Tökjó, mikor elindulsz a szuper tiszta gyerekkel, aztán öt perc múlva büfi, tea, kaka, akárni, és máris koszos a ruha.
Aztán jön egy ilyen kritikus mint te, és máris leír rossz anyának, mert koszos a gyerek ruhája.A cumisüvegkupakja simán elveszik,sapkát ilyen melegben babakocsiban fekve, isten ments (csak ha a fejét érheti nap)
Nem rosszaló hangvételben írok, ne értsd félre, csak nem minden az aminek látszik,csak te esetleg ezt még nem tudod.
Én pl. rosszalóan néztem mindig, mikor a gyerek üvöltve hisztizett a boltban, az anyja meg hátat fordított neki.Viszont azóta nekem is született két gyerekem, és a lányom kőkemény hisztis,múltkor a Tescoban feküdt a padlón, úgy üvöltött.Viszont ma már tudom, hogy ezt úgy lehet kezelni,hogy rá sem nézek, akkor abbahagyja.
Sokat fogsz még tanulni, de biztos jó anyuci leszel :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!