Csinál olyat a hímivarsejt, hogy "átmászik" a ruhán és "belemászik" a hüvelybe?
Figyelt kérdés
2008. febr. 1. 18:22
1/7 anonim válasza:
Akkor nagyon ügyes lenne.Ilyenről még nem hallottam.Szerintem NEM.
2/7 anonim válasza:
Persze! Aztán meg átugrik a szomszédhoz is egy sörért! :))
Ilyen nincs! Persze ha már bent vannak a hüvelyben, akkor fürgék, hogy elérjék a megtermékenyítendő petesejtet!
5/7 anonim válasza:
Még ha bejut a hüvelybe sem biztos, hogy elég ügyes, szóval ne aggódj! Nem leszel terhes, de mielőtt nagyon belebonyolódnátok a dolgokba, KÉRDEZZ! Nehogy váratlan meglepetés érjen...
6/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést fel sem lett volna szabad tenned. Erre még a nyolc éves unokahugom is tudná a választ. David Cooperfield is megírígyelné ezt a mutatványt az tuti.
A kérdésesd alapján nagyon fiatalnak tituállak, és lehet, hogy durva leszek, de könnyesre röhögtem magam a kérdéseden. Másra legyen még eszed.
7/7 anonim válasza:
bocsi,de te hülye v?majd le estem a székről mikor elolvastam a kérdésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!