8 hósan 10kd 11deka és 72 centi sok? Mit tegyek ellene hogy ne legyen ilyen nehez? Vagy nem kell mindenki mondja hogy kis duci de jó formás. Majd lefogy.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 18:12
1/5 anonim válasza:
Nem írtad mit eszik. Pl banánt, tejpépet ne nagyon egyen, de diétáztatni úgysem lehet. Nem is kell. Majd elkezd nyúlni és nem lesz duci. Te meg ne cipeld sokat, és akkor nem baj, hogy "nehéz".
2/5 anonim válasza:
Ne csináld már, az én babám 10,40 kg 70 valahány cm és gyönyörű igazi pelenka rekléámba illő. Nekem nem csak azért tetszenek a kis husi babák mert az van, most még lehetnek ilyenek majd ha mászik lemegy mind. Már kezdenéd a fogyóztatást szegénnyel?Kár lenne...Ja és szopizik a babám, nem eszik tápszert meg pépet csak füziket megy gyümit...a kötekedők kedvéért.
3/5 A kérdező kommentje:
csak szopi gyümi,és fözit kap!
2009. ápr. 22. 18:35
4/5 anonim válasza:
Eleve lehet, hogy erős csontozatú. A fiam 8 hónaposan majdnem 10 kg volt (79 cm), 1 évesen 13 kg, most 9 éves (145 cm) több, mint 40 kiló.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Örülj neki hogy ilyen!
A lányom alig eszik! Mikor felszed egy kis hurkát,akkor oda vagyok örömömben. Ez nem tart sokáig, mert nő hosszúságra, és újra vékonyka lesz. Úgy örülnék, ha nem kéne azon agyalnom folyton, hogy mit adjak neki enni amitől kicsit husibb lenne! Ha majd el kezd járni el sem tudom képzelni mi lesz, remélem a mozgástól javul az étvágya....
Szóval örülj hogy husika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!