Gáz szerintetek magára hagyni?
Nem, nem magányos.
Ő ezt igényli. Valószínű feltöltődik napközben, így nem gond, hogy egyedül aludjon el. Örülj neki.
én is így vagyok/voltam.
de hagyd egyedül, mert különben mindig társaság igénylő lesz :)
azaz: nem tudsz tőle még egy kockalevest sem főzni... :)
én az elején mindenképpen el akartam altatni a babám. első gyerek volt, azt hittem, hogy így kell. lefeküdtem mellé, ringattam, ölbe vettem stb. (szopizás nem jött szóba, mert az én gyerekem csak evére használta a szopit, ha jóllakott, azonnal kiköpte a cicit).
na, hát voltak gondok rendesen, a gyerek csak sírva aludt el, vagy nem aludt el, pedig elivelg pár napos/hetes korban nem nagyon vesz tudomást a külvilágról. 2 órán át tartott egy altatás.
egyszer betettem a kiságyába, elindítottam a zenegépet, becsuktam az ajtót. csodák csodájára, pár perc múlva aludt, és ez azóta is így van, pedig már két éves. szóval az én gyerekem születésétől kezdve egyedül szeret aludni. vannak ilyen babák :)
Szia.Ez igy jo ne aggodj.En igy akartam csinalni az elejetol.Most 10 honapos es azt sem tudom hogy kell alomba ringatni a gyereket.
Minden egyes alkalommal csak betettuk a kisagyba es aludt.Napkozben is ha ott jatszik es epp almos csak lefekszik es csucsukal.Ha maganyos lesz akkor azt "hallani"fogod.Jo babazast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!