Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz szerintetek magára hagyni?

Gáz szerintetek magára hagyni?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 hetes, magától elalszik a kiságyban, ami nagyon jó, viszont felvetödött bennem, hogy lehet ő magányos? Rossz neki ez? csak az írjon, aki szerint nem az:)))))))))))))))
2011. szept. 11. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem magányos.

Ő ezt igényli. Valószínű feltöltődik napközben, így nem gond, hogy egyedül aludjon el. Örülj neki.

2011. szept. 11. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Magára hagyni alváskor? :)) Miért mit kellene vele tenni? Nem is értem. Maradjon is így.
2011. szept. 11. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

én is így vagyok/voltam.

de hagyd egyedül, mert különben mindig társaság igénylő lesz :)

azaz: nem tudsz tőle még egy kockalevest sem főzni... :)

2011. szept. 11. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Addig örülj amíg ilyen. Az enyém is ilyen volt, és hagytam is, nem akartam átnevelni, de sajna magától átnevelődött, és most már ott kell üljek mellette míg elalszik...
2011. szept. 11. 20:59
 5/10 besjudit ***** válasza:
68%
Az én kislányom 8 hetes és én kifejezetten így szoktatom, mert a fiammal elrontottam és most is ( 6 éves) kéri hogy altassam el. Az elöttem szólóhoz csatlakozva örülj neki , mert tényleg nem tudnál elvégeződni mellette. Tapasztalatból mondom mert az elsővel én is így jártam.
2011. szept. 11. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Az enyém mellette még akkor is ott kell ülni,mikor alszik,nemcsak akkor mikor elalszik:(((Szóval nagyon örülj ennek!!!És nem magányos,majd jelzi Ő ha baja van :)))
2011. szept. 11. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
ő biztos jól elvan, különben nem aludna el vagy felriadna hiszen bizti nem kinozza magát:D az én kislányom ennyi idősen is még a mellkasomon aludt:D szóval ő ezt igényelte. most már a kiságyban van.
2011. szept. 11. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

én az elején mindenképpen el akartam altatni a babám. első gyerek volt, azt hittem, hogy így kell. lefeküdtem mellé, ringattam, ölbe vettem stb. (szopizás nem jött szóba, mert az én gyerekem csak evére használta a szopit, ha jóllakott, azonnal kiköpte a cicit).

na, hát voltak gondok rendesen, a gyerek csak sírva aludt el, vagy nem aludt el, pedig elivelg pár napos/hetes korban nem nagyon vesz tudomást a külvilágról. 2 órán át tartott egy altatás.

egyszer betettem a kiságyába, elindítottam a zenegépet, becsuktam az ajtót. csodák csodájára, pár perc múlva aludt, és ez azóta is így van, pedig már két éves. szóval az én gyerekem születésétől kezdve egyedül szeret aludni. vannak ilyen babák :)

2011. szept. 11. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia.Ez igy jo ne aggodj.En igy akartam csinalni az elejetol.Most 10 honapos es azt sem tudom hogy kell alomba ringatni a gyereket.

Minden egyes alkalommal csak betettuk a kisagyba es aludt.Napkozben is ha ott jatszik es epp almos csak lefekszik es csucsukal.Ha maganyos lesz akkor azt "hallani"fogod.Jo babazast.

2011. szept. 12. 11:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. szept. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!