Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka aki ugy erzi...

Van olyan anyuka aki ugy erzi neha haragszik a babàjàra?

Figyelt kérdés
Néha ugy érzem mintha mérges lennék rà mikor csak sir és sir.Ezért nagyon rossz embernek érzem magam.A férjem egész nap dolgozik mikor hazajön akkor is nem is törödik szinte velünk.Màr arra is gondoltam lehet lényegében rà haragszom nem a babàmra.Màr teljesen kvagyok ettöl a szituàciotol.Hogy tudnàm magam ezen tul tenni?A babàm amugy 4 honapos.Köszönöm
2009. ápr. 22. 10:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a bàtorito szavakért màr sokkal jobban érzem magam.:-)és megteszek mindent annak érdekében hogy a férjem is kivegye a hasznàt a gyereknevelésben.Mert sajnos ö ugy van vele hogy az anyànak kell a gyereket nevelni.De hàt megprobàlom és làttom majd mi lesz.

Köszi csajok a vàlaszokat!Jo babàzàst tovabbra is nektek!

2009. ápr. 22. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Huh, de jókor jött ez a kérdés! Az én kisfiam 4 hónapos és éppen ma volt az a pont, amikor már túl sok volt és nagyon haragudtam rá. Az egyik pillanatban még nagyokat nevetett, játszottunk, aztán elkezdett hüppögni, végül ordítani. Felvettem - ordított, letettem - ordított, sétáltam vele - ordított, leültünk - ordított, ringattam - ordított. Enni nem kért, hasa nem fájt (sajna van tapaszalatom benne, akkor másképp sírt), álmos sem volt. Mindezt ráadásul akkor, amikor a férjem megy éjszakára dolgozni, és szeretett volna 1-2 órát aludni délután. Persze ennek lőttek. Érdekes módon, amikor ő kijött és felvette, rögtön elhallgatott. Mindenesetre pár pillanatig iszonyat dühös voltam rá. Aztán arra gondoltam, hogy ez a pici csodabogyó nem kérte, hogy megszülessen, mi akartuk őt. Akkor milyen jogon haragszom rá? Úgyhogy gyorsan bocsánatot is kértem tőle :)
2009. ápr. 22. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne félj, elmúlik!!!

Nekem is végigsírta (pontosabban ordította, mert olyan akaratos sírás volt) a csecsemőkora első felét a kisfiam. Viszont amióta járni tud és eléri, amit szeretne, nincs semmi gond. Hiszti azóta is van, de az mindig csak fél perc maximum. Hát nem túl jó visszagondolni az első hónapok örökös sírására és az egész napos egyedüllétekre, de légy türelmes: elmúlik a sírás és már nem lesz, amiért úgy haragudj, mint most haragszol!

1 éves kisfiú anyukája

2009. ápr. 22. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:

sajnos en is erzek igy neha, leginkabb amikor faradt es tehetetlen vagyok, amikor segitenek, de nem tudok.

Pont ma volt egy ilyen rossz napunk...aztan persze nagyon bantott a dolog.

szerintem lesz meg ilyen sokszor, nekunk sincs egyforma napunk, hangulatunk. Nalunk az a baj, hogy a kicsinek es nekem egyszerre van rossz napunk:(

2009. máj. 18. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!