Van olyan anyuka aki ugy erzi neha haragszik a babàjàra?
Köszönöm nektek a bàtorito szavakért màr sokkal jobban érzem magam.:-)és megteszek mindent annak érdekében hogy a férjem is kivegye a hasznàt a gyereknevelésben.Mert sajnos ö ugy van vele hogy az anyànak kell a gyereket nevelni.De hàt megprobàlom és làttom majd mi lesz.
Köszi csajok a vàlaszokat!Jo babàzàst tovabbra is nektek!
Ne félj, elmúlik!!!
Nekem is végigsírta (pontosabban ordította, mert olyan akaratos sírás volt) a csecsemőkora első felét a kisfiam. Viszont amióta járni tud és eléri, amit szeretne, nincs semmi gond. Hiszti azóta is van, de az mindig csak fél perc maximum. Hát nem túl jó visszagondolni az első hónapok örökös sírására és az egész napos egyedüllétekre, de légy türelmes: elmúlik a sírás és már nem lesz, amiért úgy haragudj, mint most haragszol!
1 éves kisfiú anyukája
sajnos en is erzek igy neha, leginkabb amikor faradt es tehetetlen vagyok, amikor segitenek, de nem tudok.
Pont ma volt egy ilyen rossz napunk...aztan persze nagyon bantott a dolog.
szerintem lesz meg ilyen sokszor, nekunk sincs egyforma napunk, hangulatunk. Nalunk az a baj, hogy a kicsinek es nekem egyszerre van rossz napunk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!