Volt aki már egyedül hagyta egy rövid ideig a babáját?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy elaludt a gyerek, a kiságyba volt, te pedig bezártad az ajtót, és elszaladtál nagyon gyorsan pl. valahova. Mondjuk egy pár házzal odébb levő boltba, stb.
Nem. Isten ments! Ha valami történne, egész életemben nem tudnék megnyugodni.
2009. ápr. 22. 09:12
3/12 anonim válasza:
én sem merném. még a szemetet is akkor viszem ki, ha van itthon más is.
2009. ápr. 22. 09:12
4/12 anonim válasza:
Nálunk már volt olyan,hogy elaludt a kisfiam én pedig átszaladtam a szomszédba a boltba .Aztán pedig folyamatosan figyeltem amig felkel mégha néha ki is szaladtam a konyhába.Még hála nem volt belőle semmi baj.
2009. ápr. 22. 09:14
5/12 anonim válasza:
Érdekes kérdés mert ha alszik kimegyek az udvarra terigetni vagy virágot locsolni, az kb 8 perc.Tehát egyedül hagyom.viszont a bolt mellettünk van, de oda nem mernék átmenni pedig az is 8 perc lenne és akkor is ott hagynám.Nem tudom...
2009. ápr. 22. 09:15
6/12 A kérdező kommentje:
Én ha kimegyek pl. teregetni viszem magammal a bébiőrt is.
Eddig 2x volt olyan, hogy a szomszéd boltba szaladtam el. Apa is itthon volt, igaz az udvaron, de a bébiőrt akkor is vittem magammal,szerencsére nem volt semmi baj! :-))
2009. ápr. 22. 09:24
7/12 anonim válasza:
Az a locsolás és a közért között az a különbség, hogy ha a közértbe mész, bezárod az ajtót.
Egyszer-kétszer lekísértük a vendégeinket a kocsijukhoz, de akkor sem zártuk be az ajtót és vittük a bébiőrt.
Nekem ez a frászkarikám: ha egyszer bezárnám a gyereket a lakásba, tuti akkor törne bele a kulcs a zárba, amikor mennénk be.
Kb. 50 m-re van tőlünk a bolt, soha nem mertem úgy lemenni, hogy a gyerek alszik, ha nagyon-nagyon muszáj volt, akkor be a babakocsiba és uzsgi.
2009. ápr. 22. 09:28
8/12 anonim válasza:
Hogy bezárjam, és egyedül hagyjam!
Hát nem tenném!
Az udvarra sem nagyon merek kimenni ha alszik.
A bolt szemben van, de ha muszály cipelem a kezemben, de egyedül nem hagyom. Még így is éri őket baj ha velük vagyunk mert elég egy fél pillanat, nem hogyha egyedül hagyjuk.
1 éves kisfiú anyukája
2009. ápr. 22. 09:41
9/12 anonim válasza:
Szerintem ezt Te döntsd el. Igazából egy kiságyban lévő babának semmi baja nem lehet, de számolnod kell azzal, hogy ha felébred és nem vagy ott, félni fog!Ez a félelem viszont felnőtt koráig is elevenen élhet benne és lehet hogy a bizalma is megrendűl majd feléd.
2009. ápr. 22. 09:48
10/12 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok és hozzátenném, hogy nem mindegy milyen idős babáról van szó!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!