Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett el a babátok...

Mikor kezdett el a babátok kanállal, többé-kevésbé önállóan enni?

Figyelt kérdés
és hogy tanítottátok neki?
2011. szept. 9. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Ennél a kérdésnél részletesebben leírtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2011. szept. 9. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Néhány hete kezdett el 2 és fél éves lustaság...
2011. szept. 9. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Az enyém kb 14 hósan kezdett el ismerkedni a kanállal, hogy kell fogni,meg ilyenek. 16 hós kora óta eszik elég szépen kanállal, villával. Már 22 hónapos, és általában már nem is kell etetnem, csask elé teszem. Persze odafigyelek, mert ha elkezd vele játszani, akkor rá kell szólnom. Jut még a földre is, de már nagyon kevés.
2011. szept. 9. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

18 hónaposan.

Krémtúróval kezdtük, mert az nem folyik úgy, hogy leöntené magát. Először csak mártogatta bele a kanalat, majd egyre többet vett.

2011. szept. 9. 14:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, az enyém még csak egy éves, de kitépi a kanalat a kezemből, csak egyedül akar enni, és hát még nem igazán meg neki..:)! Egyet adok az ő kezébe, eggyel én etetem, azt még elviseli valahogy, de akkor még bőven ráérünk ezek szerint!
2011. szept. 9. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer megmutattam a fiamnak,hogy kell kanállal enni,annyira tetszett neki,hogy azóta 2 kanál kell az evéshez.Egy nekem az etetéshez és egy az ő kis kezébe a próbálkozásokhoz.Engem próbálna etetni:).olyan cuki,nagyon élvezi.:)most még csak 9 hónapos,úgyhogy még ezzel bőven ráérünk,hogy megtanuljuk,hogyan is kell önállóan enni.:)
2011. szept. 9. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy 22 hónapos korában. De még most is úgy 3/4 részben én kanalazom neki a levest: ő is eszi, de még nagyon lassan és komótosan. Így rásegítek.:)

Eleinte mindig megfordította a kanalat és mire a szájához ért, nem maradt benne semmi. Fogtam a kis kezét, együtt emeltük a szájához a kanalat, és lassan megmaradt a mozdulat, hogy ne fordítsa meg. Aztán idővel már egyedül is ment neki. Természetesen együtt örültünk vele!

2011. szept. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!