Mikortól hagyod, hogy babád önállóan próbálkozzon kanállal enni?
Onnantól hagytam hogy meg tudta fogni.
16 hósan egyedül ette a húslevest.
Hát mi most voltunk 1 éves státuszon és leb...ott a védőnő hogy még nem adtam neki!Eszembe sem jutott még, hoisz csak nem régóta eszunk úgy hogy nem lesz inden csupa kaja!kb 8 hósan fogadott el kanalad kaját!Én most vittem neki a fürdőkádba kanalat meg egy tányért, ott gyakorolunk!
Már adok neki evésnél is,de nem teszek bele semmit!Hagy ügyesedjen!
Szilárd dolgokat 10-11 hónapos, krémes dolgokat 12-13 hónaptól és folyékony dolgokat kb 14 hónapos korától eszi egyedül a kisebbikem.
Nagyobb talán két éves volt, mikor egyedül ette a levest, de erre már pontosan nem emlékszem.
Nekem is az egyéves státuszon kérdezte a védőnő. És én sem gondoltam, hogy már kellett volna vele próbálkozni. Most 13 hónaposak vagyunk, apránként elkezdjük, bár eddig mindig "fejjel lefelé" tett be a kanalat a szájába:)
Így elég érdekes lesz:)
11 hós a babám, már többször próbáltuk, de egyáltalán nem megy. Ráadásul annyira lefoglalja a tálka, kanál, hogy az én kanalam nem érdekli, inkább játszik. Szóval a kétkanalas dolog sem megy még. A tálkát előbb-utóbb fel is fordítja vagy "megmarkolja" a főzeléket.
A sűrűbb dolgokból (az evés végén) szoktam egy kicsit a kanálra rakni, azt vagy lenyalja, vagy szétkeni...
A kenyérkatonákkal gyakorlunk, azt többnyire sikerül betuszkolni a szájába. :-)
Nálunk ugyan az a helyzet mint a 16:32-eséknél:)
Nem hiszem,hogy le lennénk maradva bármiről is.
Tőlem nem kérdezte a védőnőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!