Miért megy ilyen nehezen az alvás?
Figyelt kérdés
10 hónapos babám egyik napról a máikra nem akar/tud elaludni. Eddig letettem és simán elaludt egyedül is. De most többszöri próbálkozásra sem sikerül,mellettem nem alszik, ringatni nem engedi magát. És ezt csinálja a délelőtti alvás előtt is és délután is. Pedig nagyon álmos. Semmi új mozgásforma nincs, már 3 hónapja áll, ül,mászik és egy hónapja lépeget is. Éjszaka is többször felébred, és csak cicin hajlandó visszaaludni.
Miért csinálhatja ezt???
2011. szept. 9. 10:41
1/4 anonim válasza:
azt nem tudom miért csinálja, de az én babám is ezt csinálja. Ő már lassan 11 hónapos, de kb. 1 hónapja van ez így. Eddig semmi probléma nem volt az elalvással, de most... egyedül semmiképp nem alszik el, már nappal sem. csak cicin. de az is nehézkes, mert egyszerűen izeg mozog, elfordul, vissza. hihetetlen. állítólag majd kinövik, hát én várok türelmesen :)
2/4 anonim válasza:
Esetleg szeparációs szorongás.
Vagy már másképp "kívánná" az alvást.
Lányom 10 hónaposan állt át két alvásról egyre. Azóta sokkal jobban megy az alvás nappal.
Türelem, alakul majd a helyzet, figyeld a jelzéseit.
3/4 anonim válasza:
Az én lányom 4 hónapos kora óta ezt csinálja. Most 15 hónapos. Sokszor kikészít, és sok mindent megpróbáltam már, de eddig semmi nem változtatott a helyzeten. Egyszerűen nem tud lenyugodni. Korábban volt, hogy fél-háromnegyed órát is kínlódtunk így, ez most már csak 10-15 perc. Remélem egyszer kinövi.
4/4 anonim válasza:
Utolsó: Nálunk sajnos nincs cici. Nappal is nagyon eleven természet amúgy. Új mozgást pedig biztos nem tanul, mert 10 hónapos kora óta megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!