Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Miért változott...

Mit csináljak? Miért változott meg alvás téren? 16 hónapos kislányom eddig szépen elaludt ebéd után is és este is! Most viszont ebéd után is nagyon nehezen tudom elaltatni!

Figyelt kérdés
Este is kb. fél 10 körül alszik el pedig látom rajta,hogy fáradt!
2010. okt. 13. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, nem a foga jön? Nálunk nagyon bezavart az alvásba..
2010. okt. 13. 13:45
 2/4 A kérdező kommentje:
De jön neki a szemfoga! Akkor lehet,hogy azért alszik el ilyen nehezen?
2010. okt. 13. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, megint én, biztos hogy amiatt nem alszik, fáj neki, én kentem neki fájdalomcsillapító zselével (dentatox azt hiszem a neve) az jó volt rá! de ha kijön a fogacska, megint fog majd aludni! az én kislányom enni se eszik olyankor amikor fogzik..
2010. okt. 13. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

A kicsit alvási szokásai időnként változnak. Ezt befolyásolhatja a napközbeni események feldolgozása, a növekedés, fogzás, szokatlan étel, frontok, környezetváltozás..

fogzás esetén homeos viburkol kúp nagyon bevált.

Ajánlom.

2012. jan. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!