Hanyszor sir egy nap kb.5honapos babatok?
ja és kifelejtettem, amikor nagy néha nyöszörög, akkor: anyósom el kezdi mondani, hogy "ne legyél rossz". Mi az, hogy rossz? Ezért rossz, mert jelezne valamit?!
Állítólag a párom csak letette valahova és el volt magában, nem kérdőjelezem meg, de ne legyen már azért rossz szerencsétlen, mert sír.
Az utolsónak. Húúú az én anyósom ugyanez. :) Volt olyan, hogy itt volt, Lilla volt kb. 3 hónapos. Épp megetettem, anyósom büfiztette, kicsit játszott vele, aztán mondja leteszi aludni, mert a babák úgy működnek, és letesszük és alszik. Hát mondom...nem tudom ilyet hol hallott, lehet hogy vannak ilyen babák is, de hogy nálunk ez nem így működik az tuti. ^^ Van amikor könnyebben elalszik, de akkor, ha már elég álmos, nem akkor, amikor én úgy gondolom.
De amúgy szerintem is azért a legtöbb baba sír időnként, hiszen néha előjöhet hasfájás, fogfájás, front stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!