19-én 3-hónapos lesz a kislányom! Ő eléggé hasfájós volt,1,5hónapos koráig, még most is de már hál istennek nem annyira! Ő tápszert eszik, mert nem volt tejem! 3hónapos kortól milyen bébikaját adhatok neki? Vagy bébi italt? És 1-nap hányszor?
3 hósan ne adj neki semmit, még 4 hós is korai, inkább 5 hósan. de ha adsz, úgyis visszalátod majd a kakiban a kaját, amit adtál, és akkor nincs felkészülve a szervezete erre, tök felesleges.
délelőtt adjál neki minden új ételt, mert ha allergiás valamire, az délutánra-estére kiderül. az első új falatok 3 kanál, másnap 10 kanál, 3. nap amennyit bír.
első ételek: alma, répa, őszibarack, sütőtök, cékla, gesztenye, gluténmentes rizs-kukorica, burgonya (ezek 7 hóig vannak)
én szopi után adom neki mindig. 5 hósan kezdtem, most 7 hós, most vezetem be a húst.
ja, most olvasom még1x, hogy tápszeres, akkor 4 hósan adhatsz neki (szopinál kb 5-6 hósan kell)
Egyelőre maradjon a tápi. Leghamarabb 4 hónaposan kezdj el vele kóstoltatni. Először esetleg almalevet, baracklevet. Próbálj fagyasztani az idénygyümölcsökből most, hogy tudj majd neki ezekből adni.
(a hál Istennek egyébként szerintem nagy betűvel írandó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!