Mit és mennyit, hányszor eszik naponta 5hónapos tápszeres babátok?
Figyelt kérdés
Éjszaka fel kel még enni?2009. dec. 1. 21:52
1/5 anonim válasza:
Reggel fél 9 körül 165 ml tápszer
12:45 körül 200 ml zöldségpüré
16:45 körül 165 ml tápszer
19:45 körül 80-100 ml gyümölcspüré (ált. alma)
23:00 körül 165 ml tápszer.
(+ - fél óra )
Éjszaka nem kel fel (szerencsénk van, 1 hós kora óta alszik éjszaka; de lehet a tápszernek is szerepe van benne, mert "tömősebb", az anyatejet adó barátnőim éjszaka is szoptatnak,de én is felkelnék, ha lenne... :S)
Kíváncsi vagyok én is, más babákra :)
5,5 hós anyuka
2/5 anonim válasza:
Tápszert eszik, 140-160ml-t. Naponta 6-szor eszik, éjjel nem. Kb.egy hónapja átalussza az éjszakát.
3/5 anonim válasza:
Második vagyok. Gyümölcsöket kóstolgatunk két étkezés között délelőtt, de nem jelentős mennyiséget, kb. 100g-ot.
4/5 anonim válasza:
Nekem hármasikreim vannak. Ők reggel 8-9 körül esznek tápszert, általában csak 150 ml körül (szerintem azért mert éjszaka is esznek, sajnos még nem sikrült róla leszokniuk). Aztán délben főzeléket 150-180 ml körül, vagy gyümölcsöt. 3-4 körül tápszert 200 ml-t, este 6-7 körül szintén. 22-23 körül megint ugyanennyit és még ezek után is képesek felkelni 4 körül (van hogy hamarabb, van hogy később) és 150-160 ml tápszert megesznek. Csak az egyikük aludja át az éjszakát (általában). De nincs erőm hogy leszoktassam őket, pedig nagyon jó lenne! És akkor gondolom reggel ők is többet ennének.
5/5 anonim válasza:
Az én Babám még 3 óránként eszik 130- ml tápszert, éjszaka is. A napokban kezdjük el a kóstolgatást almával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!