Mindig türelmesek vagytok a nagyon pici babátokhoz?
Ma egész nap ordít, szétmegy a fejem, nem tudom mit csináljak már vele!!!Most letettem a kiságyába és ordííííííít!!!!!!!!!!!Én meg egy szívtelen dögnek érzem magam, de már ki vagyok idegileg!!!Remélem ez csak múló hangulat és túl leszek rajta, ha nem akkor én belezavarodok! Mi a lóf*szt csináljak már vele?? Evett, ivott, egész nap játszok vele, beszélgetek, énekelek neki, csipogok a játékokkal, csörgőkkel...amikor álmos lett, ringattam, mégsem aludt, semmi baj, játszunk tovább....megint álmos lett, befeküdtem vele a nagyágyba, ott már szinte elaludt aztán megint rákezdett!!!!Nem a hasa fáj, mert nem húzogatja a lábait!
(Na mire megírtam ezt a pár sort, elhallgatott és nézi az ágya fölött lévő forgót......ahhhhhhhhhhhhhhhh)
Igen türelmes vagyok mert Ő nem tehet semmiről.
A kisfiamnak is van ilyen időszaka amikor szinte vigasztalhatatlan.
hosszú órákon át semmi se volt jó . a megoldás ha be volt kapcsolva a tévé egy fajta fehér zaj sípolás volt hallható az zavarta.
meg egyszer egy hajszál a hátán a body alatt.
ha Te is megnyugszol Ő is nyugodt lesz. ez a titok próbáld meg. tudom hogy nehéz de csak így lehet.
Nekünk is van ilyen, bár ritkán, viszont sokszor hétvégére "időzíti". Akkor pihennénk picit, elmennénk sétálni vele nagyobbakat apával, ami esélytelen amikor ilyen nap van. :(
Egyszerűen túl kell élni, más nem nagyon van, amikor már nagyon ki vagy most meg jó hideg vízzel az arcod, kezed. Én ilyenkor kimegyek a konyhába pár másodpercre, mert ott zúg a villamos, nem hallom a hangját annyira, így picit meg tudok nyugodni.
Egyedül vagyok egész nap vele, párom dolgozik, sokszor túlórázik is. Lehet ez is a baj. Én sem tudok pihenni sosem. Tegnap is még este 10 órakor vasaltam...persze ha hajnalban ébred a kicsi, kelek, meg aztán egész nap készenlétben lenni, tudjátok.
Eddig nagyon büszke voltam magamra, hogy milyen ügyes vagyok, 1 napot sem pihentem a gyermekágyas időszakban, kezdetektől mindent egyedül csinálok, de úgy látszik, most besokalltam. Valahogy pihennem kell, mert tényleg meg fogok őrülni.
Azt hiszem elutazok 1-2 napra a nagyszülőkhöz.Mást nem tudok.
nem babátokhoz, babátok mellett.
Nyugalom. Amíg csendben elvan az ágyában menj ki a konyhába, igyál egy bögre mézes tejet kakaót, teát, állj egy napos ablakba, menj ki a levegőre 2percre.
Lehiggadsz, és minden jó lesz.
És kicsit kevesebb ingerrel bombázd a törpét, nem lesz ennyi gondod vele, hagyj neki is magánéletet, amikor magában szemlélődik a kiságyban.
Hát én maximálisan megértelek, mert igenis tud pattanni a cérna. Én mázlista vagyok, nagyon nyugis babám van, nem is bírom , ha sír, nem szoktam meg.
Én még ilyenkor bevetném a babakocsit, vagy kocsival elmennék valahova. Legalábbis az én fiam imád utazgatni, és tuti megnyugodna tőle. Ha kizökkented, akkor megnyugszik ő is, Te is, és minden rendbe jön.
Mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!