Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig türelmesek vagytok a...

Mindig türelmesek vagytok a nagyon pici babátokhoz?

Figyelt kérdés

Ma egész nap ordít, szétmegy a fejem, nem tudom mit csináljak már vele!!!Most letettem a kiságyába és ordííííííít!!!!!!!!!!!Én meg egy szívtelen dögnek érzem magam, de már ki vagyok idegileg!!!Remélem ez csak múló hangulat és túl leszek rajta, ha nem akkor én belezavarodok! Mi a lóf*szt csináljak már vele?? Evett, ivott, egész nap játszok vele, beszélgetek, énekelek neki, csipogok a játékokkal, csörgőkkel...amikor álmos lett, ringattam, mégsem aludt, semmi baj, játszunk tovább....megint álmos lett, befeküdtem vele a nagyágyba, ott már szinte elaludt aztán megint rákezdett!!!!Nem a hasa fáj, mert nem húzogatja a lábait!

(Na mire megírtam ezt a pár sort, elhallgatott és nézi az ágya fölött lévő forgót......ahhhhhhhhhhhhhhhh)

2011. szept. 6. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Igen türelmes vagyok mert Ő nem tehet semmiről.

A kisfiamnak is van ilyen időszaka amikor szinte vigasztalhatatlan.

hosszú órákon át semmi se volt jó . a megoldás ha be volt kapcsolva a tévé egy fajta fehér zaj sípolás volt hallható az zavarta.

meg egyszer egy hajszál a hátán a body alatt.

ha Te is megnyugszol Ő is nyugodt lesz. ez a titok próbáld meg. tudom hogy nehéz de csak így lehet.

2011. szept. 6. 12:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Könnyű mondani, de első körben próbálj megnyugodni. Ideges "mama", ideges baba.
2011. szept. 6. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is van ilyen, bár ritkán, viszont sokszor hétvégére "időzíti". Akkor pihennénk picit, elmennénk sétálni vele nagyobbakat apával, ami esélytelen amikor ilyen nap van. :(

Egyszerűen túl kell élni, más nem nagyon van, amikor már nagyon ki vagy most meg jó hideg vízzel az arcod, kezed. Én ilyenkor kimegyek a konyhába pár másodpercre, mert ott zúg a villamos, nem hallom a hangját annyira, így picit meg tudok nyugodni.

2011. szept. 6. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet túl sok volt az inger most egyedül akar lenni,tegyél be neki zenét cumi a szájba hátha!Meg most front is lesz az se tesz jót a babáknak!babám 3hós de még most is van hogy áááááááááááááááá! Meg most váltják egymást a 2.5évesemmel éjjel nappal 1perc pihenőm nincs ma főzni se tudtam ...én is ugy érzem egy szivtelen d@g vagyok de ez mind azért van mert nem tudok pihenni:(sz@r ügy!Ha van rá lehetőséged pihenj,zárkózz be a fürdőbe,relaxálj a babára vigyázzon az apa,mama,papa bárki!1-2óra és ujra a régi leszel!
2011. szept. 6. 12:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Egyedül vagyok egész nap vele, párom dolgozik, sokszor túlórázik is. Lehet ez is a baj. Én sem tudok pihenni sosem. Tegnap is még este 10 órakor vasaltam...persze ha hajnalban ébred a kicsi, kelek, meg aztán egész nap készenlétben lenni, tudjátok.

Eddig nagyon büszke voltam magamra, hogy milyen ügyes vagyok, 1 napot sem pihentem a gyermekágyas időszakban, kezdetektől mindent egyedül csinálok, de úgy látszik, most besokalltam. Valahogy pihennem kell, mert tényleg meg fogok őrülni.

Azt hiszem elutazok 1-2 napra a nagyszülőkhöz.Mást nem tudok.

2011. szept. 6. 12:16
 6/12 anonim ***** válasza:

nem babátokhoz, babátok mellett.

Nyugalom. Amíg csendben elvan az ágyában menj ki a konyhába, igyál egy bögre mézes tejet kakaót, teát, állj egy napos ablakba, menj ki a levegőre 2percre.

Lehiggadsz, és minden jó lesz.

És kicsit kevesebb ingerrel bombázd a törpét, nem lesz ennyi gondod vele, hagyj neki is magánéletet, amikor magában szemlélődik a kiságyban.

2011. szept. 6. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát én maximálisan megértelek, mert igenis tud pattanni a cérna. Én mázlista vagyok, nagyon nyugis babám van, nem is bírom , ha sír, nem szoktam meg.

Én még ilyenkor bevetném a babakocsit, vagy kocsival elmennék valahova. Legalábbis az én fiam imád utazgatni, és tuti megnyugodna tőle. Ha kizökkented, akkor megnyugszik ő is, Te is, és minden rendbe jön.

Mennyi idős?

2011. szept. 6. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
pihenésre van szükséged egyértelmű! én is ugyanigy voltam senki nem segitett egyedül csináltam mindent és pár napja ugy kiborultam azt hittem depi de csak baromira kimerültem!Menj el a nagyszülőkhöz ez egy nagyon jó ötlet:D
2011. szept. 6. 12:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Szedjél valami vitamint a Supradin a legjobb, minden van benne illetve vasat is ha szoptatsz mert nem elég a non-stop készenlét, a szervezeted nagyon ki fog ürülni ill. merülni. Amikor ideges leszel menj ki a konyhába, vegyél mély levegőt, gondolj arra, ez a nap is el fog múlni, de a kicsikéd tőled függ, rád van utalva, örülj annak van babád mert sokaknak sajnos nem adatik meg. Vagy mosd meg az arcod hideg vízben vagy igyál valami finomat, kapcsold be a tévét/rádiót teremts más hangulatot magadnak s ezáltal a babádnak. Menj el a nagyszülőkhöz, aranyat ér ha egy picikét ők fognak gügyögni közbe-közbe helyetted.
2011. szept. 6. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:
ha mindíg mindent tökéletesen akarsz csinálni, egy idő után felgyülemlik minden bánatod/bajod és így vezeted le. Magamra ismerek. Másfélé ves a fiam. Apa túlórázik, de annyira, hogy ma éjjel 6 órát aludt, előtte éjjel 2 (!) órát. És persze engem nagyon stresszel, hogy meddig dolgoyik még (mindíg tudom, hol van) és nehogy valami baja legyen (szívroham, agyvérzés, baleset). Tegnap este 23.30-kor ért haza, még a céges dolgait átbeszéltük (vállalkozó, én rendezem az adminisztratív dolgait), megetettem, lefektettem... és akkor felébredt a fiam és 2 órát ébren volt éjjel. Hajnali 3 órakor feküdtem le! Hulla voltam, szóval el tudom képzelni, min mehetsz keresztül. Pihenj napközben is, ha tudsz, én nem igazán tudok.
2011. szept. 6. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!