Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudtok türelmesek...

Hogyan tudtok türelmesek lenni 9 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés
Én néha már teljesen kivagyok.Nem hallgat és mindig csak a rosszaságot csinálja.Éjjel még 2xkel,hulla vagyok.
2011. jún. 22. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Háát.. nekem anno MagneB6 és sok alvás segített túllendülni ezen a korszakon. Azaz mikor ő lefeküdt aludni, vele együtt én is, így nem zavart, hogy éjjel 3x kelt egy éves koráig :)
2011. jún. 22. 00:29
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Van egy tippem velem is ezt csinálta anyám kiskoromban mert ők meg gyárban húzták mellette az igát napi 16 órába.

Szóval napközbe nem szabad hagyni aludni mindíg basztatni kell hogy ne tudjon aludni este meg jól megtömni kajával valami könnyűvel engem pl anyám indíg sütőtökkel etetett este.

Reggel se lehetett felébreszteni sokszor, öreganyám aki napközben rámvigyázott már azt hitte néha, hogy meghaltam :D

2011. jún. 22. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
1-2 estére meny el és hagyd a férjedre vagy a nyagyira.
2011. jún. 22. 00:50
 4/6 anniebianca ***** válasza:
Szerintem is az a jó, ha keresel magatoknak társaságot. Vagy vigyázzon rá a nagyi, vagy járjatok össze játszóteres anyukákkal! Mi naponta átmegyünk a mamához ebéd után, nekem az az 1 óra maga a kánaán, pedig nem hagyom ott, mégsem én szaladgálok utána.:D Meg hetente többször megyünk játszótérre, jól kifárasztja. Persze így is kel 3-4x, de most sajna inkább a foga miatt.
2011. jún. 22. 05:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Néha nehéz türelmesnek maradni.Ma pl. 5-kor kelt, és nem tudtam visszaaltatni.Nagyon kimerült vagyok, annak ellenére, hogy másfél hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Nagyon rosszul esett, hogy fel kellett kelnem..elhiszem, hogy ő kipihent, mert este fél 8-tól már alszik.Mire ő visszaalszik, addigra már nincs értelme lefeküdnöm.Újabban fél órát alszik napközben.ez arra nem elég, hogy én is elfeküdjek.Mire én ledőlök, ő már gőgicsél.9 hónapja nem tudtam napközben aludni.De már megszoktam.Szeret hisztizni, igazi csaj:))De mindent leszámítva, jó kislány.A tiltást már megérti.Tegnap szétszedte a habtapit, és a darabjait tömködte a szájába.Annyit mondtam: kicsim!!Visszafordult dühösen, és majdnem sírt, hogy nem eheti meg a darabokat.A legnehezebb az, amikor fáj valamije, és vigasztalhatatlanul sír.Tegnap délután keservesen sírt.Fogzás nem lehetett, mert még nem is fehéredik neki.Csak találgatni tudtam.Lehet a főzelékben lévő karfiol puffasztotta fel, pedig bébikajában kapta..Alig várom már, hogy nagyobb legyen, és el tudja mondani, mi baja.Kimerítő a babázás, de megéri, mert nagyon sok öröm van benne.Bár néha úgy nézek ki, mint egy zombi.
2011. jún. 22. 07:07
 6/6 anonim ***** válasza:

7:07-es, mintha én írtam volna. Csak annyi különbség, hogy kisfiam van, 7 hónapos és nálunk most éppen fogzásidő van.

Én minden nap elszoktam menni a szüleimhez. Ott vagyunk 11.00-14.00-ig. Aludni nem szoktam napközben, mert nem tudok, de ilyenkor megcsinálom anyu helyett a teendőket, rejtvényt fejtek ... Ezzel egy kicsit kikapcsolom magam. A nagyszülők meg babázzanak addig. Hazatolom a kicsit, ilyenkor elalszik, és van időm még 1-2 órám megcsinálni az otthoni teendőket.

2011. jún. 22. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!