Hogyan tudtok türelmesek lenni 9 hónapos babátokkal?
Van egy tippem velem is ezt csinálta anyám kiskoromban mert ők meg gyárban húzták mellette az igát napi 16 órába.
Szóval napközbe nem szabad hagyni aludni mindíg basztatni kell hogy ne tudjon aludni este meg jól megtömni kajával valami könnyűvel engem pl anyám indíg sütőtökkel etetett este.
Reggel se lehetett felébreszteni sokszor, öreganyám aki napközben rámvigyázott már azt hitte néha, hogy meghaltam :D
7:07-es, mintha én írtam volna. Csak annyi különbség, hogy kisfiam van, 7 hónapos és nálunk most éppen fogzásidő van.
Én minden nap elszoktam menni a szüleimhez. Ott vagyunk 11.00-14.00-ig. Aludni nem szoktam napközben, mert nem tudok, de ilyenkor megcsinálom anyu helyett a teendőket, rejtvényt fejtek ... Ezzel egy kicsit kikapcsolom magam. A nagyszülők meg babázzanak addig. Hazatolom a kicsit, ilyenkor elalszik, és van időm még 1-2 órám megcsinálni az otthoni teendőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!