Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres a babánk. Napi...

Tápszeres a babánk. Napi 480-at kellene ennie, de óránként megeszik 70-80-at, aggódunk hogy ez már sok?

Figyelt kérdés
(38 hétre született) 2 hetes. 2700-tel született, pénteken 2900 volt. Anyatejem nincs, mivel örökbefogadott baba
2011. szept. 5. 18:56
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Állandóan sír, hogy éhes. Éjszaka is óránként eszik
2011. szept. 5. 18:57
 2/14 A kérdező kommentje:
félünk, hogy ez túl sok, eléri a 600 mililitert
2011. szept. 5. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:

A babák ösztönlények.

Neki sem csak az éhség csillapítására szolgál az evés.

Enni eleve jó érzés, és tudja, ha ordít, jön anyu, ölbe veszi, megeteti, karjában tartja, és akkor minden rendben.

Ha csak ennyit eszik egyszerre, akkor igazán nem éhes, hanem csak téged akar, de ha már kap valami finomat, csak nem hagyja ott.

Evés után próbáld meg picit kielégíteni a szeretetéhségét is, és ha megtanulja, hogy te mindig ott vagy, hozzád lehet bújni, meg fog nyugodni.

Időnként adhatsz neki pici teát, vizet, abban nincs kalória, ha szomjas, az elmúlik, és nem fog elhízni.

2011. szept. 5. 19:07
 4/14 anonim ***** válasza:

egy 2 hetesnek bőven elég ez a mennyiség egyszerre!!

ne nézd szigoruan a számokat,ne számolgasd mennyit ehet(ne),hisz ha tejed lenne,nem vennéd le a ciciröl h nem kapsz többet!

lazán....:))

2011. szept. 5. 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem szabad olyan sűrűn enni adni, nincs is ideje megemészteni. Lehet, hogy nem is éhségtől sír. Annyi minden miatt sírnak, pl. azért is, ha fáj a hasa a gyakori evéstől...

Legalább 2 órának el kellene telnie az előző evés óta.

2011. szept. 5. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szabad olyan sűrűn etetni, főleg ha tápszeres, úgy tudom.( Tápszernél ragaszkodni kell bizonyos mennyiség nem túllépéséhez ) A babusgatás vagy a víz adása tűnik tanácsosnak
2011. szept. 5. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem túl jó, ha óránként eszik.

Nem lehet, hogy szomjas? Adj neki vizet vagy teát! Hátha csak ez a baj. :)

2011. szept. 5. 22:31
 8/14 krisztivan ***** válasza:
Próbáld mindig kicsit tovább húzni az időt két etetés között mert a tápszert meg kell emészteniük.Fiam is kapott,igaz kiegészitésnek de a két órát nekünk is mondta a védőnő.Nem jó ha állandóan félig emésztett a kaja a pocakjában.Ha tolod az időt akkor valószinüleg Ő is többet fog enni egyszerre és megoldódik mindkettőtök problémája.
2011. szept. 5. 22:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is a két órát tudom, de azt is mondta a védőnő nekünk, hogy ha nem éhes, akkor nem fog enni. Bár az is igaz, hogy akkor is szopizna, ha más nem az üveget, ha épp nem éhes annyira. Ahogy írták lehet hogy meg kéne próbálni teát, forralt lehűtött vizet, hátha az is elég neki megnyugtatás képpen, esetleg cumi, lehet hogy csak magára a cummogás ingerére van szüksége.
2011. szept. 6. 09:01
 10/14 A kérdező kommentje:
a védőnő azt mondta: egyen csak amennyit akar, nem számít, hogy 1 óra.....na azért én tartom, legalábbis próbálom a két órát. a babahintában kicsit tudjuk húzni az idő és a szopizással is (habár nincs tejem), átmeneti megoldásként a cumit is szereti
2011. szept. 6. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!