Mit tud csinálni 4hónapos babátok?
Figyelt kérdés
4hónapos kislányom még nem fordult át és nem is nagyon látom, hogy próbálkozna vele. Ez baj?2009. ápr. 20. 16:17
1/4 anonim válasza:
A mi kisfiúnk sem fordult át, és nem is próbálkozik. Az oldalára fordul, de ennyi. Nyúl a játékok után, mindent a szájába vesz. Szerintem még ráérnek.
2/4 anonim válasza:
Az én kislányom a héten lesz 5hónapos.Kb. 1hete fordul át a hasára de vissza még most sem tud.Kiabál,kacag,mosolyog.Az oldalára könnyedén fordul.
3/4 anonim válasza:
Az én kislányom sem volt hajlandó átfordulni eddig, 2 napja már az oldalára fordul, de nem megy tovább. 30.-án lesz 4 hónapos. Szerintem nem baj, hallottam olyanról is, hogy 8 hónaposan sem fordulnak még át. ez egyénfüggő.
4/4 anonim válasza:
A kisfiam 16-án töltötte be a 4 hónapot. Mosolyog,hangosan kacag, gőgicsél, nyúl mindenért, elkobozza a mobilomat, ha eléri, mindent a szájába szed, fordul oldalra, hasra-és vissza, felhúzza magát ülésbe, hónalját alátámasztva lépked, focizik.
De minden baba más ütemben fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!