Kisfiam egy het mulva lesz 4honapos 70cm es 8400g anyatejet es tapszert is eszik egyarant. De olyan mint ha mindig ehes lenne. Egyszeruen nem tudom mit tudnek csinalni vele ahhoz hogy jo lakjon. Lehetseges mar szuksege lenne mast is enni?
Figyelt kérdés
Mivel kulfoldon elek nincs segitsegem ferjem egesz nap dolgozik neha
anyosom segit neha de hat csak okoskodik .elso gyerekem es hat elegge kezdo vagyok ezert is nagyon szepen megkoszonok minden segitseget .(ja es bocsi a sok kerdesert) koszonom
2009. ápr. 21. 14:23
1/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is 4 hónapos, de még 6 kg sincs. Igaz, 3 kg-mal született, csak anyatejes. Szerintem még nem kell hozzátáplálnod, erre ráérsz 6 hónapos kora után. Először mindig szoptasd meg, utána pedig kínáld meg a tápszerrel. Nekem Ő a harmadik babám. Még nem adtam ilyenkor gyümölcsöket nekik.
2/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy éhes lehet? Nem gondolom, hogy ha szopik és tápszert is kap, ne lakna jól. Igaz, szép, nagy baba.. Én még nem adnék neki a tejen és a tápszeren kívül mást..szerintem ráér még ..
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat egy picit elirtam nem fert oda az osszes kerdes.hogyan tudnek hozzakedni a hozzataplalashoz?szukseg van egyaltalan ra?mivel anyosom meg anyam is mindig ezzel nyagat.koszonom szep napot mindenkinek
2009. ápr. 21. 14:29
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs szüksége másra! Szoptasd inkább meg mindig, s ha kell neki, akkor adj tápszert! Ha el kezdesz hozzátáplálni, akkor csökkenni fog a tejtermelésed is! Persze minden családtag próbál beleszólni, de döntsd el te, hogy mit teszel. Én a helyedben simán kivárnám a 6 hónapot!
5/6 A kérdező kommentje:
Abbol gondolom hogy majdcsak minden oraban enne es ejjel is 6 szor kell fel sajnos meg mindig:-(
2009. ápr. 21. 14:31
6/6 anonim válasza:
Első vagyok: nálunk ilyenkor, ha már nem tudsz többet szoptatni, javasolják, hogy emeld a tápszeradagot, de a szoptatást sem kell elhagynod. A lényeg, hogy a babád ne éhezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!