Milyen darabos gyümölcsöt tudok adni még babámnak a banánon kívül?
A pépes kaját nem fogadja el, a banánt meg most nem akarok adni, mert nincs kaki.
Az almát nem szereti. A főzelékekkel nincs gond, mert azt tudom darabosan is adni.
Köszi az ötleteket előre is.
Mennyi idős a gyerkőc?
Én 9-10 hónapos korától már adtam neki mandarin és banán cikkeket a kezébe úgy, hogy leszdtem a cikkekről egyenként a hártyát. Igaz, bokáig narancsleves lett, de imád(ott) nyammogni vele.
Ha puhább almát, körtét veszel, azt összetörheted villával és kész is a darabos gyümölcs. Én ezeket szintén adtam egészben (hámozva) a kezébe és szép lassan lefaragta kábé a felét a kis fogaival. A maradékot meg délután beletettem a kefírjébe.
Van olyan megybefőtt, amiben csak meggy, víz és cukor van. Persze a pluszcukor nem a legjobb, de két héten egyszer szerintem belefér. Ezt turmixolhatod nagyobb darabokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!