Melyik az a pillanat babáddal kapcsolatban, amikor elöntenek az anyai érzések, hogy jaj, de szeretem őt?
Picit más. Tudjátok, én mindig féltem, ezek az érzések elmúlnak, ahogy nőnek, de eddig még nem szerencsére. És biztatnak, hogy higgyem el meg is fognak maradni mikor már nagyok is.
A nagy kisfiunk 6 éves, ma kezdte a sulit. Ő jól volt, én tartottam a könnyeimet. Hiszen már milyen nagyfiú az én imádott kisfiam. :-) Sokszor ha csak rénézek, és épp koncentrál, vagy épp pihen is meghatódok, mikor segít valakinek, vagy bohóckodik, imádom, ahogy alszik leírhatatlan. A nézései, ölelései, mikor felteszi az okos kis kérdéseit... sorolhatnám. No azért kitud hozni a sodromból, de szerencsére napi szinten még mindig sokszor érzem azt a kimondott imádást iránta. Kislányunk iránt ugyanígy. Ő pedig a kis anyuka, aki segít, jön a boltba velem, és az előzőek amit fiunknál is írtam...
Minden pillanatban, amikor rá nézek! Egyszerűen IMÁDOM!!!!
3 hós a kisfiam.
7 hónapos a kisfiam és folyton csodálom :)
Olyankor imádom a legjobban amikor rám mosolyog vagy a kezét nyújtja felém,hogy vegyem fel.:)
Kedves utolsó! A krokodil könnyeket hullat azt a kifejezést arra használják, ha valaki megjátsza a fájdalmat, színészkedik:)
7 hós a pici lányom és megkönnyezni akkor szoktam amikor hangosan kacag, amikor látom a szemében a szeretetet és a csodálatot amikor szopizás közben mélyen a szemembe néz, amikor mélyen alszik és kifehéredik a kis pofija álmában... Na meg még sorolhatnám! Egyszerűen ő az életem értelme!
5 hónapos a kislányom és amikor egymásra názünk,mosolygunk ..és a pillantásában szeretet van....
leírhatatlan...
amikor apával puszilkodnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!