Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Együtt alvás-szopizás?

Együtt alvás-szopizás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokan írják hogy éjjel együtt alszanak a babával, mert szopizás közben anyu is és a baba is szépen visszaalszanak. Kényelmesebb ha nem kell fel kellni és visszarakni a kiságyba. A kérdésem az, hogy ezek az anyukák nem is büfiztetik szopi után? Nem lesz bukás a vége? Én is fekve szoptatok, de mindig büfiztetek közbe is és utána is. Tehát nem tudunk együtt "belealudni" a szopizásba.
2011. szept. 2. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyerek válogatja.. én mindíg elaludtam a babával, sosem volt gond. Nem volt bukós sem.
2011. szept. 2. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
én kb 2 hós koráig büfiztettem szopi után, utána soha - nem volt bukós (2 évig szopizott)
2011. szept. 2. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan mélyen bealudt, hogy nem lehetett szinte felkelteni sem, nemhogy büfiztetni.

Nem volt gond, nem bukott.

2011. szept. 2. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam annyira nehezen büfizik szopi után, hogy kb. fél órát kéne vele járkálni.

én is vele alszok, és szoptatok fekve éjjel, de mostanában valami nagyon nem ok, mert biztos érzi, hogy ott vagyok, és óránként eszik.

3,5 hós. most épp bánom, hogy így alakult.

2011. szept. 2. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kellett büfiztetni őket..

Viszont egyszer vicces volt: éjjel szoptattam, majd bealudt a csemete. Gondoltam várok egy picit, hogy mélyebben elaludjon, utána elpakolom a cicit. De én is elaludtam, és pár órával később arra ébredtem, hogy a kicsi önkiszolgál, mert felébredt, látta hogy tálalva van és azonnal enni kezdett...

2011. szept. 2. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell őket ilyenkor büfiztetni!nnyira elvannak lazulva,hogy félálomba esznek,hogy ilyenkor nem nyelnek levegőt így nem is kell büfiztetni!Aludjatok utánna nyugodtan!

Utolsó:nagyon jót nevettem!

2011. szept. 2. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hajnal tájt esne jól aludni vele, megpróbálom és meglátjuk. Végül is a kiságyba is nyöszörögni kezd ha még bubi van a pociban, észreveszem így is úgy is.
2011. szept. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!