Együtt alvás-szopizás?
Nekem olyan mélyen bealudt, hogy nem lehetett szinte felkelteni sem, nemhogy büfiztetni.
Nem volt gond, nem bukott.
Az én fiam annyira nehezen büfizik szopi után, hogy kb. fél órát kéne vele járkálni.
én is vele alszok, és szoptatok fekve éjjel, de mostanában valami nagyon nem ok, mert biztos érzi, hogy ott vagyok, és óránként eszik.
3,5 hós. most épp bánom, hogy így alakult.
Nem, nem kellett büfiztetni őket..
Viszont egyszer vicces volt: éjjel szoptattam, majd bealudt a csemete. Gondoltam várok egy picit, hogy mélyebben elaludjon, utána elpakolom a cicit. De én is elaludtam, és pár órával később arra ébredtem, hogy a kicsi önkiszolgál, mert felébredt, látta hogy tálalva van és azonnal enni kezdett...
Nem kell őket ilyenkor büfiztetni!nnyira elvannak lazulva,hogy félálomba esznek,hogy ilyenkor nem nyelnek levegőt így nem is kell büfiztetni!Aludjatok utánna nyugodtan!
Utolsó:nagyon jót nevettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!