6 hetes babámat szopizás után alvás közben
szélgörcsök gyötrik, van erre valami ellenszer?
Figyelt kérdés
Sokszor már annyira szenved,hogy felébred és nem tud aludni és akkor persze egész nap enne,mert fél órákat tud csak aludni. Az infacol,az espumizan,az édeskömény tea és a homeopátiás bogyók (camomilla,iycopodium) nem használnak, ezeket próbáltuk. Ezenkívül,rengeteg büfi,torna,masszírozás,meleg párna hasra stb..., de semmi. Ha fennt van és cipeljük, vagy eszik,akkor nincs gond. Csak ha elalszik végre, akkor jönnek a pukik és a görcsök. Remélem érthetően leírtam. Minden tanács jól jön és köszönöm!!!
2008. júl. 22. 18:17
1/7 anonim válasza:
MI SEMMIT NEM HASZNÁLUNK,CSAK MINDEN EVÉS ELÖTT MEGMASZIROZOM,A KIS LÁBÁT ÁTMOZGATOM,MEGTORNÁZTATOM ÉS UTÁNA NAGY PUKIKÁK VANNAK. 8 HETESEK VAGYUNK
2008. júl. 22. 18:40
2/7 A kérdező kommentje:
Igazán örülök,hogy ennyivel el tudod intézni,de én megírtam,hogy nálunk ez sem segített. Én azokra a tanácsokra,vagy szerekre lennék kiváncsi,amiket még nem próbáltam. Azért kösz.
2008. júl. 22. 19:06
3/7 anonim válasza:
Cseresznyemagos párna megmelegítve és az alvó baba pocijára teheted. A meleg ellazítja és akkor talán könnyebben mennek a szelek, nem ébresztik fel a babát. ( DM-ben, bioboltokban lehet kapni )
Az én kisfiam hasfájós volt nagyon, mi Infacolt használtunk, és tönkölypelyvával töltött babapárnán alszik ( a párna akkora mint a baba - baba derékalj a becsületes neve Herbária boltban vettem ), azóta mióta a párna megvan nagyon nyugodtan alszik. A hasfájós időszak végül elmúlt 12 hetes korára, de még mindig sok a szél ami megy tőle, csak anyatejet kap, de már könnyebben pukizik.
2008. júl. 22. 20:48
4/7 anonim válasza:
Én FLP-s Aloe Vera Activatort adok a babámnak, kilónként 2 csepp adható, ezt kapja 2 részletben.
Nálunk bevált:-)
(igaz mást nem is próbáltam, csak simogatom és tornáztatom, ezzel segítem , ha görcsei vannak, de most már csak néha-néha, és akkor is max 10 perc alatt elcsendesül és eredmény is van)
6 hetes kislány anyukája
2008. júl. 22. 21:39
5/7 anonim válasza:
szia mi a greap watert használjuk nekünk bevált azota semmi gond.20orátol 4,30ig alszik.8hetesek vagyunk
2008. júl. 22. 22:55
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettek! Kipróbálom mindet,remélem valamelyik beválik!
2008. júl. 23. 08:46
7/7 anonim válasza:
Kamillateát főz cukor nélkül evés előtt kínáld vele, nekünk bevált nagyokat pukizik és böfizik a lányom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!