Itt tényleg mindenkinek tökéletes férje van aki tökéletes APA is persze?
Nem tokeletes az en ferjem se de nagyon jo ferj es apa :)
Ugyan meg sosem cserelte a kakis pelust de ezenkivul mindent csinal amire megkerem a gyerek korul.
Nem tud fozni, igy a konyha az en felseg teruletem de ezt nem banom. Szeretek en fozni a ferjemnek (amig mellesleg mindig megkoszon)
Nagyon keveset van itthon, csak a vasarnapja szabad es hetkoznap az esti furdetesekre er haza de az mindig az O dolga es sosem bujik ki belole.
Mi is jol meg vagyunk egyutt. Szexualis eletunk is olyan jo mint baba elott.
Egyedul a penz amin veszekedni szoktunk mert O nagyon sporolos fajta es szerinte en is lehetnek meg jobban az.
De nagyon szorgalmas. Munka alol sose bujik ki, igyekszik mindent megadni nekunk.
Amit nem szeretek benne az,hogy kicsit rendetlen:)
Off:
Gary Chapman konyvet en is ajanlom,tenyleg jo:)
Nem etet, nem pelenkáz, nem fürdet, nem kel éjjel...
...írod. Az én férjem sem. Pedig imádja a lányát, ez egyértelmű, de ezeket meghagyja nekem. Főleg az éjszakai ébredések készítenek ki, van hogy 4-5x is kelni kell hozzá. Ő fel se ébred a nyöszörgésre-sírásra, ébress7em fel, ha már úgyis ébren vagyok?.. Hisz reggel hatkor amúgy is kel, munkába megy. Időnként elmososgat, és leginkább a kertben, garázs körül dolgozik estig, ha hazajön. De én ezt így elfogadtam, nem háborgok rajta, és nem cserélném el a férjem senki másra.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:55
Hát, az enyém sem etet, nem pelenkáz, nem fürdet, nem kel éjjel és nem jön velünk a játszótérre. Csak akkor látja el, ha nem vagyok otthon. Nincs ebben semmi, elvégre ő dolgozik, te pedig azért nem dolgozol, hogy el tudd látni a gyermeket. Szerintem is sokat vársz tőle. A felelősség, hogy ő az, aki a betevőt megdolgozza, sokkal nagyobb stressz, minthogy te felkelsz éjjel. Esetleg cserélhettek: menjél te dolgozni látástól vakulásig, ő meg eltütyümütyüzik biztosan egész nap a kicsivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!