Az ifjúsági ágyba milyen matracot vennél 16 hónapos babának?
mi rugós matracot vágattunk bele direkt kemény habból gyerekeknek. kétoldalú huzattal téli - nyári.
matracdepóban vettük eü kártyát is elfogadnak
Minél tovább szeretnénk használni. Egyre inkább tetszik a nem csak sima kókuszmatrac. Gyorsan kell döntenünk, kérlek írjatok még!
Szia!
Mi is most cserélünk, én a kókuszt ki nem álhattam, iszonyat kemény, már sajnálom, hogy annak idején ilyet vettünk a kiságyba is. Mindig paplant, takarót tettem rá, hogy kicsit puhább legyen, mert olyan kemény volt mintha a földön aludna a gyerek Persze van aki arra esküszik...Én latex matracot rendeltem a rottex-től. Ez azért lágyabb jóval, 90 fokon mosható huzattal. Amúgy meg arra jutottam, hogy a matracot árusító helyeken minden szépet leírnak, de nem konkréten egy adott matrachoz kapcsolódva egy ortopéd orvos írja le a véleményét. Azzal hirdetnek, amivel el lehet adni. Gyerekeknek a kemény a jó, mert mindenhol ezt mondják. Aztán utánnajárva kiderült, hogy nem a betonkemény kókusz a legjobb megoldás, csak most az van felkapva. Mindenesetre én sima kókuszt tuti nem vennék, a gyerek még nem tudja mondani, hogy neki mi a kényelmes, így magamból indulok ki, és én kókuszon nem aludnék.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Végülis kókusz-szivacs matracot vettünk, azt amelyiket belinkeltem, remélem szeretni fogja a kisfiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!