Kb. mikortól alszik egy kisgyerek ifjúsági ágyban?
A lányom már egy éves kora után kicsivel -14 hósan- nagy ifjúsági ágyban aludt. matrac volt letéve mellé a potyogás ellen.
Én már nem vennék kiságyat.
nekem 15 hós kortól alszik a gyerekem kiságyban. Már zavarta a kiságy rácsa, mindig beleakadt a lába, azért kapott gyerekágyat.
Pár hónappal a baba születése előtt mi megvettük a gyerekágyat, de így is hiszti volt, mikor meglátta, hogy a kistesó kapta az ő régi ágyát. Felismerte! pedig ő is 20 hós volt. Beletettük a kicsi mellé az ágyba, megnyugodott és azóta nem kell neki a rácsos ágya.
A nagy 23 hónapos, a kicsi 6 hónapos. Mi kaptunk egy nagyobb rácsoságyat, így a kicsi a "régiben" a nagy a másikban alszik. Gondolkodtam rajta, hogy leveszem a rácsokat, de Ő még dumál elalvás előtt és játszik kicsit a plüssökkel, meg énekelget, így még szerintem várunk vele, mert tuti folyton kijönne. Így meg fél óra és alszik (mivel nem tud kijönni). Egy szobában vannak, alvás terén ez nem is zavarja a picit, de ha kijönne akkor tuti odamenne és felébresztené.
Viszont a Ti esetetekben ha vennem kellett volna ágyat, szerintem már leesésgátlós ágyat vettem volna (ez az ifjúsági?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!