Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb. mikortól alszik egy...

Kb. mikortól alszik egy kisgyerek ifjúsági ágyban?

Figyelt kérdés
Babám 20 hónapos lesz, amikor a kistesó megérkezik és új szobát szeretnénk neki berendezni. Hogy tervezzek? Kiságy, vagy már rendes ágy?
2011. aug. 29. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:

A lányom már egy éves kora után kicsivel -14 hósan- nagy ifjúsági ágyban aludt. matrac volt letéve mellé a potyogás ellen.

Én már nem vennék kiságyat.

2011. aug. 29. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem 15 hós kortól alszik a gyerekem kiságyban. Már zavarta a kiságy rácsa, mindig beleakadt a lába, azért kapott gyerekágyat.

Pár hónappal a baba születése előtt mi megvettük a gyerekágyat, de így is hiszti volt, mikor meglátta, hogy a kistesó kapta az ő régi ágyát. Felismerte! pedig ő is 20 hós volt. Beletettük a kicsi mellé az ágyba, megnyugodott és azóta nem kell neki a rácsos ágya.

2011. aug. 29. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már át tud mászni, érdemes gyermekágyba tenni a gyereket, mert komoly baleset érheti. Ezért mi már akkor vettünk ilyet, amikor a lányom 1,5 éves lett. Nem akart benne aludni az Istennek sem. Viszont eszébe sem jutott kimászni, úgyhogy 3 éves koráig rácsos ágyban aludt.
2011. aug. 29. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemrég tettük másik ágyba, mert jönnek a tesók és inkább ő kapjon nagylányos ágyat hamarabb, semmint menjen a hiszti amikor meglesznek a babák..egyébként nagyon tetszik nek és nekem is..úgy belefeküdnék..ha férnék:D
2011. aug. 29. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:

A nagy 23 hónapos, a kicsi 6 hónapos. Mi kaptunk egy nagyobb rácsoságyat, így a kicsi a "régiben" a nagy a másikban alszik. Gondolkodtam rajta, hogy leveszem a rácsokat, de Ő még dumál elalvás előtt és játszik kicsit a plüssökkel, meg énekelget, így még szerintem várunk vele, mert tuti folyton kijönne. Így meg fél óra és alszik (mivel nem tud kijönni). Egy szobában vannak, alvás terén ez nem is zavarja a picit, de ha kijönne akkor tuti odamenne és felébresztené.

Viszont a Ti esetetekben ha vennem kellett volna ágyat, szerintem már leesésgátlós ágyat vettem volna (ez az ifjúsági?).

2011. aug. 29. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!