Jól gondolom, hogy egy alig 1 hónapos babának semmi szüksége még a teára?
Mindenki ezzel nyaggat, apósom és az ő hatására már párom is. A szomszédok, akik "én már felneveltem 2 gyereket, tudom miről beszélek" elvükkel jönnek nekem.
Azt mondják 2 etetés között adjak a babámnak teát, mert szerintük sokat eszik (kb 100-120 ml/ etetés). Kezdek megőrülni tőlük. Ráadásul már párom is elkezdte, mert az apja is ezzel nyaggatja.
Tényleg teáztatnom kellene az egy hónapos, anyatejes babámat, aki eddig csak szopizott?
A nagylányom 5 éves, és 6 hónapig csak szopizott, utána vizet kapott. Teát eszembe sem jutott volna adnom neki. Ha szomjas, még mosz is leginkább vizet kér.
A fiam 5,5 hós, eddig csak szopizott, de mivel az utóbbi két napban nagyon tetszett neki, ahogy ittam, vettem neki csőrös itatót és ma kapott először vizet. Tetszett neki nagyon:)
Nekem anyósom 1-szer kérdezte meg (úgy 2 hónaposan), hogy adtam-e már teát, de sikerült olyan határozottan közölnöm vele, hogy nem és nem is fogok, hogy azóta sem "zaklat" vele :))
Szóval szerintem se add, egyáltalán semmi szüksége nincs rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!