Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az másoltat kulcsot, akinek...

Az másoltat kulcsot, akinek szüksége van rá? Én úgy gondolom, igen.

Figyelt kérdés
A LEZÁRT kerékpártárolóból ellopták a mountain bike-unkat,evidens olyan tette,akinek volt tárolókulcsa.Kicseréltük saját zárral azonnal a további valószínűsíthető lopások elkerülése végett.Mivel saját zár,a házfelügyelő fel volt háborodva,neki miért nincs kulcsa.Mert egy zárhoz 2 kulcs jár.Ha kell neki - bárkinek - másoltat.De ő azt gondolta,majd én másolok neki.Hol él az ilyen ember?!
2009. júl. 9. 09:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Kölcsönkapta az én kulcsomat a házfelügyelő,gondoltam,majd lemásoltatja magának,de azt hitte, majd én teszem....Anno a korábbi zár kulcsát is én másoltattam le magamnak, nekem sem adott senki ingyen, csak kölcsön másoltatás céljából.
2009. júl. 9. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem egyikőtöknek sincs igaza :)

Mivel a kerékpártároló - gondolom én, de javíts ki, ha nem - a társasház közös tulajdona, ha zárat kell cserélni, azt a közös költségből kell fedezni és a hozzá tartozó kulcsot annyi embernek lemásolni szintén közös pénzből, akik oda pakolhatnak.

2009. júl. 9. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia, szerintem tökéletesen igazad van! Csakhogy amikor beköltöztem a lakásba, az előző lakónak egyáltalán nem volt tároló kulcsa mondván, ő soha nem használta. Amikor kértem volna a közös képviselőtől, ő elzárkózott ettől mondván, neki nincsen egy darab kulcsa sem, kérjek lakótól. Tulajdonképpen nálunk ahogy látom, az a "gyakorlat", lakó kér lakótól kölcsön tároló kulcsot, hogy lemásoltassa magának a saját pénzéből.... Nálunk a közös képviselő egy k*cs*g.
2009. júl. 9. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

De vicces! Ha tűz üt ki a tárolóban vagy ha csőtörés van, hogyan jut be a közös képviselő, házfelügyelő, akárki???

Azért necces a dolog, mert simán tehetnek feljelentést ellened, hogy nem tudnak bejutni a közös helyiségbe, vagyis te megakadályozod az ő munkavégzésüket.

Mindenképpen a közös képviselővel kell leboxolnod a dolgot.

2009. júl. 9. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Éppen ezért kapta kölcsön a házfelügyelő a tároló kulcsomat, hogy legyen neki, de ehhez le kellett volna másoltatnia magának.
2009. júl. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!