A 3napos láznál normális hogy nem tudom semmivel 38fok alá vinni neki?
első vagyok
én is azt ajánlom itasd praktikákkal....modnom én akinek a lánya jó ha egy nap megiszik 50millit.
szóval szerintem ilyenkor megengedett a gyümilé vízzel higítva vagy ma a lányomnak limonádét csináltam és nálunk is van kb. 3 féle csőrös no és kubus meg janas meg ki tudja milyen üveg.
az evésel ne aggódj, annyit vesznek magukhoz ami nekik kell.
két hete nyaraltunk és talán az idegen hely, talán a fogzás miatt is első este a lányom belázasodott, majd két napig elég gyakran volt híg széklete...aztán 4 nap után ismét híg széklet...és persze laig evet és nem is ivott. hívtam a védőnőt hogy menjünk e el otani orvoshoz, mondta ne aggódjunk, adjunk neki több gyümit ami magas víztartalmú...adtunk barackot, de ugye attól mégjobban ment a hasa :)....fogyott végülis 15dekát....aztán hazajöttünk és az elmúlt napokban hála az égnek megint jó az étvágya....még azt hozzáteszem hogy nyaraláskor mikor ment a hasa, másnap vetünk Normaflore-t 20db-ost. ezt majd ajánlanám nektek is. nem kell holmi drága flanc, ez is tökéletes.
jobbulást!!
Mi is most estünk át rajta 2 hete.Nem tudtam mi baja lehet egyszer csak reggelre hőemelkedése volt és délutánra szépen felment38,4re,.Azt hittem a fogzástól van,de utána hallottam a 3napos lázról.másnap elvittem orvoshoz,azt mondta semmi baja,a torkát is megnézte,nem volt piros.hazajöttünk,ebédelt és sugárba kihányta a főzeléket(még soha nem hányt).megijedtem,de többet nem volt ilyen.közben a láza mindig ingadozott.hát 3-4 óránként adtam neki nurofen szirupot,az levitte 37,4re.Harmadik napon 2szer adtam neki szirupot és a délutáni lázcsillapítás után,hirtelen elmúlt a láz.reggelre meg tiszta piros kiütéses lett szegénykém.A 3 nap alatt csak az első napon evett nagyjából,de amúgy szinte semmit.még az a szerencse,hogy cicizett.8 hónapos volt még akkor.Kitartás,nemsokára vége.:)
Jobbulást kívánok
Utolsó vagyok
Ja ,és nálunk is volt hasmenés,ráadásul le is fogyott vagy 300 grammot:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!