Hogy szoktassam le magamrol? Mert már elég sulyos a helyzet.14 honapos kisfiam rajtam log egész nap, nem játszik semmivel, nem érdekli semmi, csak a kezem fogja, vagy az ölembe legyen. Mit csináljak?
Nem tudok mit tanacsolni, de az en lassan 14 honaposom egy hete kezdte ugyanezt. Szinte egesz allo nap rajtam logna, ha fozok, mosogatok, kapaszkodik, huzza a nadragom, es kozben nyog, hogy vegyem fel. Ha leulok vele jatszani, es felallok, azonnal "tamadasba" lendul, es indul utanam. Raadasul meg csak kapaszkodva lepeget...
Pedig regebben jol eljatszott egyedul is, ha ugy adodott. Most meg a nagyteso tarsasaga sem jo neki. Emiatt meg a nagyteso szomorkodik. Hat, tenyleg, lehet, hogy szeparacios szorongas, nem tudom. De akkor is "fut" utanam, ha csak par lepest teszek a szobaban. Mint az arnyek. Remelem valaki ir valami jo tanacsot a dolog kezelesere.
Kedves második válaszoló,mintha az én 15 hónapos kisfiamról irtál volna.Nálunk is ez a helyzet.
Remélem kapunk valami hasznos tanácsot.
Nálunk még ráadásul 6 foga jön most ,nem egyszerú,az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!