Megírnátok riasztott-e már a légzésfigyelőtök?
Figyelt kérdés
Mennyi idős volt akkor a baba, és fiú, vagy lány. Köszi;2009. ápr. 18. 19:15
11/14 anonim válasza:
nekünk nem szerencsére!6 nemzetközi díjat nyert én bízok benne!!!!!
12/14 anonim válasza:
Igy van régen nem volt ilyen,de több is volt a bölcsőhalál sajnos!
13/14 anonim válasza:
Nekem az első 6 hétben egyszer sipolt be, de szerencsére nem volt baj. Azóta 5 hónapos, de még mindig van légzésfigyelő nem tudnák nyugodtan aludni. Szerintem felelőtlen az a szülő akinek van és erre elrkja a dobozba. 3-6 hónapig a legveszélyesebb. Ja meg akkor szokot csipogni amikor merül az elem. Babáknál normális, hogy néha egy légzést kihagynak, de a légzésfiygelő ezért is sípol, hogy megelőzze a bajt. Szerintem ez a leeghasznosabb baba cucc, jó, hogy kitalálták. Érdemes elolvasni a használati UTASÍTÁST EGYÉBBKÉNT, HOGY MIT KELL CSINÁLNI HA NAGY BAJ VAN.
14/14 anonim válasza:
Ja és lányom van, 40.hétre született 3080grmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!