Megírnátok riasztott-e már a légzésfigyelőtök?
Nekem 1hós körüli lehetet kislány, amikor, szinte minden nap becsipogott, akár nappal akár éjjel.Mivel első babám volt, minden csippanásnál szívinfarktust kaptam.Amúgyis mindig azt figyeltem hogy veszi a levegőt!
1 hét után kikapcsoltam és eltettem.Tesóm utánna mondta, hogy lehet hogy merült az elem.De már nem tettem vissza.A következő babánál újra próbálkozom!
3 hós, 5 hós korában. Kislány. Egészséges.
Semmiféle "súlyosbító körülmény" nincs. Azaz háton alszik, saját ágyában, kemény matracon, kb 19 fokos szobában. Nem volt koraszülött, beteg, nem dohányoztam,...stb.
A miénk rezeg is. A hangra, rezgésre megébredt, sóhajtott, aludt tovább. Szóval szerencsére nem volt egyéb teendőnk, de megijedtünk!
Ja, és téves riasztás kizárva! Nem fejtem ki, h miért, mert megint "marketingcélúnak" bélyegzik meg az írásom.
4 hónapos lányom van, csak hason tud aludni. Rögtön első éjjel beriasztott a kütyü (angelcare), de akkor bénán volt összerakva. Kétszer azért riasztott be, mert hasonfekve előrekúszott valahogy a bébi, és így nem érezte őt a gép. Érzékenyebbre állítottuk, így jó lett. Egyszer azért csipogott, mert merült az elem. És még egyszer riasztott, akkor rajta feküdt és az elem is jó volt, szóval valszín akkor épp tényleg nem vett levegőt a babám, de amikor kikaptam az ágyból, akkor csak nézett rám álmos szemekkel, hogy mit akarok tőle éjnek idején.
Mindezek ellenére szeretem ezt a kütyüt, és nem tudnék aludni nélküle egy percet sem. Inkább riasszon minden éjjel tévesen, mint egyszer ne, és meglegyen a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!