Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megírnátok riasztott-e már a...

Megírnátok riasztott-e már a légzésfigyelőtök?

Figyelt kérdés
Mennyi idős volt akkor a baba, és fiú, vagy lány. Köszi;
2009. ápr. 18. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1hós körüli lehetet kislány, amikor, szinte minden nap becsipogott, akár nappal akár éjjel.Mivel első babám volt, minden csippanásnál szívinfarktust kaptam.Amúgyis mindig azt figyeltem hogy veszi a levegőt!

1 hét után kikapcsoltam és eltettem.Tesóm utánna mondta, hogy lehet hogy merült az elem.De már nem tettem vissza.A következő babánál újra próbálkozom!

2009. ápr. 18. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen, nekem kétszer még az első hetekben. Annyira mélyen aludt a babám, hogy elfelejtett levegőt venni. Nem riasztott, csak csippant. Erre felriadt, és sóhajtott egyet, innen gondolom, hogy nem volt téves. Fiam van.
2009. ápr. 18. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

3 hós, 5 hós korában. Kislány. Egészséges.

Semmiféle "súlyosbító körülmény" nincs. Azaz háton alszik, saját ágyában, kemény matracon, kb 19 fokos szobában. Nem volt koraszülött, beteg, nem dohányoztam,...stb.

A miénk rezeg is. A hangra, rezgésre megébredt, sóhajtott, aludt tovább. Szóval szerencsére nem volt egyéb teendőnk, de megijedtünk!

Ja, és téves riasztás kizárva! Nem fejtem ki, h miért, mert megint "marketingcélúnak" bélyegzik meg az írásom.

2009. ápr. 18. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapos lányom van, csak hason tud aludni. Rögtön első éjjel beriasztott a kütyü (angelcare), de akkor bénán volt összerakva. Kétszer azért riasztott be, mert hasonfekve előrekúszott valahogy a bébi, és így nem érezte őt a gép. Érzékenyebbre állítottuk, így jó lett. Egyszer azért csipogott, mert merült az elem. És még egyszer riasztott, akkor rajta feküdt és az elem is jó volt, szóval valszín akkor épp tényleg nem vett levegőt a babám, de amikor kikaptam az ágyból, akkor csak nézett rám álmos szemekkel, hogy mit akarok tőle éjnek idején.

Mindezek ellenére szeretem ezt a kütyüt, és nem tudnék aludni nélküle egy percet sem. Inkább riasszon minden éjjel tévesen, mint egyszer ne, és meglegyen a baj.

2009. ápr. 18. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az első 6 hétben többször is (8-10) beriasztott, kislányunk van amúgy, teljesen egészséges. Minden riasztás alkalmával, mikor odarohantam a kiságyhoz, semmi különöset nem találtam. Lélegzett, és édesen aludt. Furcsamód, 6 hetes kora óta nem történt ilyen. Szerintem sincs téves riasztás, valszeg tényleg előfordul(t), hogy elfelejt lélegezni a baba, annyira bealszik. Az Én elméletem szerint az az éles hang, ami riaszt, az ébreszti fel kicsit a picurkát, és kezd el újra lélegezni, ezért volt, hogy mire odarohantam hozzá, nem tapasztaltam semmi furcsát egy alkalommal sem, legalábbis a Mi esetünkben.
2009. ápr. 18. 19:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom banális a kérdés, de szerintetek vettek volna levegőt amúgy is, vagy csak a csipogás miatt.
2009. ápr. 18. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt senki nem tudhatja..nem érdemes megsaccolni ezt,inkább üzemelj be egyet..nyugodtabban alszol,bérelni is lehet,és ugy nem drága.
2009. ápr. 18. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk másfél hónapos volt a lányunk! Karácsony elötti nap, futottunk, és felkaptuk, és akkor nézett baromi álmosan, hogy mi van!!!!
2009. ápr. 18. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már majdnem 11 hónapos a kisfiam, születése után egy hónappal vettünk légzésfigyelőt. Még soha nem riasztott. Csippanni csippant, de csak azért, mert merült az elem.
2009. ápr. 18. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
elsö hetekben elöfordulhat élettani,hogy késöbb vesznek levegöt ! Olvastam! Szerintetek mig nem volt ez a kütyü kb. 10 évvel ezelött akkor is ennyi levegövételes gond lehetett csak nem csipogott semmi és így nem tudtunk rola? És nem tudtuk föltenni az interneten a körkérdést !!!
2009. ápr. 18. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!